TED Koleji Öğrencilerinden Hoş Geldin Bahar Şenliği

TED Edirne Koleji öğrencileri 'Bahar Şenliği etkinliği' ile bahara hoş geldin dedi. şarkılar, danslar, resim ve çeşitli oyunlarla güneşli havanın tadını çıkaran Minik TED'liler eğlenceli bir gün geçirme fırsatı buldu.

TED Koleji Öğrencilerinden Hoş Geldin Bahar Şenliği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

"Okulumuzda şenlik var, hoş geldin ilkbahar"

Kovid-19 salgın sürecinde çoğunlukla evlerinde zaman geçiren TED Koleji öğrencileri, baharın gelişini okulun bahçesinde düzenlenen şenlikle kutladılar.

Öğrencilerimiz, bol güneşli ve temiz havada spor, sanat, bilim ve eğlence dolu bir gün geçiren TED'li minik öğrenciler, uzun zamandır yaşanamayan en güzel duygularla  coştular.

"Çeşitli etkinliklerle öğrencilerin motivasyonunu arttırmayı hedefliyoruz"

Özellikle salgın sürecinde kurallara uyum çerçevesinde çeşitli etkinliklerle öğrencilerin motivasyonunu arttırmayı hedeflediklerini belirten TED Edirne Koleji Kurucu Müdürü Arzu Aydın; "Öğrencilerimizle birlikte bahara hoş geldin etkinliği düzenledik. Bunun gibi çeşitli etkinliklere yer vererek öğrencilerimizde doğa bilincinin yanı sıra kültür ve sanat becerilerini de geliştirmeye yönelik öğretici ve eğlenceli etkinliklerimiz olacak. Amacımız öğrencilerimizin en iyi eğitimin yanı sıra daha güzel sosyal etkinlikler ile yetişmesini sağlamaktır" dedi.

Özlem Ceylan