Tava ciğer alanında hizmet verecek ikinci şube düzenlenen törenle açıldı

Edirne'de Şükrüpaşa Mahallesi Alper Yazoğlu Caddesi Tema Park'ta hizmet verecek olan  'Selvi Tava Ciğer' işletmesinin ikinci şubesi düzenlenen törenle açıldı. Kente yeni bir işyeri kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen İşletme Sahibi Necmettin Kalyoncu, istihdama da katkı sağladıklarını ifade etti.

Tava ciğer alanında hizmet verecek ikinci şube düzenlenen törenle açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne'de Şükrüpaşa Mahallesi Alper Yazoğlu Caddesi Tema Park’ta hizmet verecek olan  “Selvi Tava Ciğer” işletmesinin ikinci şubesi düzenlenen törenle açıldı. Kente yeni bir işyeri kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen İşletme Sahibi Necmettin Kalyoncu, istihdama da katkı sağladıklarını ifade etti.

Edirne'de Margi Alışveriş merkezinde hizmet veren Selvi Tava Ciğerin ikinci şubesi Şükrüpaşa Mahallesi Alper Yazoğlu Caddesi Tema Park’ta hizmete girdi. Kentin meşhur lezzeti tava ciğer alanında hizmet veren işletme sayısı her geçen gün artıyor.

Necmettin Kalyoncu ve Bülent İlhan ortaklığında SELVİ Tava ciğer ve ızgara Şükrüpaşa Mahallesi Tema Park’ta ikinci şubesini açtı.

Düzenlenen törenle hizmete giren ve açılışı gerçekleştirilen işletme, misafirlerini ağırlamaya başladı.

Açılış kurdelesinin kesimi sırasında konuşan Edirne Valisi Yunus Sezer, Selvi Tava Ciğer’in ikinci şubesinin işletme sahibine ve Edirne'ye hayırlı olmasını diledi.

Tava Ciğerin kenti tanıtmakta büyük katkısı olduğunu söyleyen Vali Sezer, “Edirne’de böyle güzel işletme sayılarının artması hepimiz için mutluluk verici. İşletmelerimizin kalite ve standartları artmasıyla birlikte Edirne’ye gelen misafir ve turist sayıları da artıyor. Kazasız belasız bol kazançlar diliyoruz” Dedi.

İşletme Sahibi Necmettin Kalyoncu ise, Gıda sektöründe Mia Bella ve Selvi Tava Ciğer olmak üzere iki marka ve birçok işletmelerinin olduğunu ifade etti.  Selvi Tava Ciğer markasının ikinci şubesinin açılışını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Kalyoncu, kentte istihdama da katkı sağladıklarını dile getirdi.

Burcu Temel