Özdemir oyunu kullandı.

Edirne Valisi Günay Özdemir, eşi Nurcan Özdemir ile birlikte geldiği Kırkpınar Ağası Alper Yazoğlu Ortaokulu'ndaki 1085 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Özdemir oyunu kullandı.
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçimlerin tüm Türkiye için hayırlı olmasını dileyen Vali Özdemir şunları kaydetti: "Öncelikle ülkemize ve bütün milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Gerçekten bütün millet olarak biz demokrasiye ve bu tür seçimlerle de yöneticilerimize, siyasilerimize çok güzel, verasetli bir şekilde Türk halkı karar veriyor. İnşallah bu da yine aynı şekilde demokrasimiz için ve bütün insanlık için hayırlı olmasını diliyorum. İl genelinde sabah saat sekiz itibariyle seçim başladı. Ve seçim güvenliği konusunda herhangi bir sıkıntımız yok.  310 bin 614 seçmen ve 1000 sandığımız var. Ve 1500 yakın güvenlik görevlisiyle her türlü tedbiri aldık. Bugün itibariyle bu tedbirler devam ediyor Bir sıkıntıyla da karşılaşacağımızı sanmıyorum. Çünkü Edirne halkı bu konuda artık daha hassas ve duyarlı. Sabah erken saatlerinden beri de halkımız yoğun bir şekilde oylarını kullanmaya başladılar

Vali Özdemir’in oy kullandığı okula gelen Edirne AK Parti İl Başkanı Nesim İba ise Yüksel Yeşil İlkokulu’nda oyunu kullandığını sonrasında Kırkpınar Ağası Alper Yazoğlu Ortaokulu’na da gelerek sandık görevlileri ve seçmenleri ziyaret ettiğini söyledi. İl Başkanı İba, oy kullanmak için okula gelen Edirne Valisi Günay Özdemir’le de kısa süre sohbet etti. 

İpek Deniz