Kavacık ve Dereköy Yol Çalışmaları Devam ediyor

Edirne'nin Uzunköprü İlçesi'ne bağlı Kavacık ve Dereköy arasındaki yol çalışmaları hızla devam ediyor. AK Parti Uzunköprü İl Genel Meclis Üyesi Nedred Akbulut İki köy arasındaki yolun daha güvenli ve konforlu olması için bölgeye beton yol yapıldığını ve çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti.

Kavacık ve Dereköy Yol Çalışmaları Devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’nin Uzunköprü İlçesi’ne bağlı Kavacık ve Dereköy arasındaki yol çalışmaları devam ediyor. AK Parti Uzunköprü İl Genel Meclis Üyesi Nedred Akbulut, yol yapım çalışmaları hakkında sosyal medya hesabında açıklamalarda bulundu.

Çalışmaların hızla devam ettiği bölgeden yaptığı açıklamada AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Akbulut, bölgeye uzun ömürlü beton yol yapıldığını söyledi. Akbulut, “Kavacık ve Dereköy arasındaki 3 buçuk kilometrelik yol çalışmaları hızla devam ediyor. Çalışmalar hakkında konunun muhataplarından bilgi aldık. Artık yollarımız beton yol olarak yapılacak ve uzun yıllar vatandaşlarımıza hizmet edecek.” Dedi.

Beton yolun aşınması ve dayanımı daha geç gerçekleşiyor. Daha düşük maliyetle uygulanan beton yolda asfaltta kullanılan ithal petrokimya malzemeler yerine yerli kaynaklar kullanılıyor.

İpek Esma Çeşme