'Bıraksak dükkanımın içerisine koyacaklar'

Edirne'de Çilingirler Caddesi'nde mağaza işletmecisi olan Recep Sefa, mağazasının önünde duran aydınlatma direğine asılı reklamın mağaza ismini kapattığını ileri sürerek bir an evvel sökülmesini istediğini dile getirdi.

 'Bıraksak dükkanımın içerisine koyacaklar'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çilingirler Caddesi’nde mağaza işletmecisi olan Recep Sefa, geçtiğimiz yıllarda yaşadığı sorununla yeniden karşı karşıya kaldı.

Sefa, işletmesinin girişinde bulunan ve 2 metre mesafede olan aydınlatma direğinin reklam şirketi tarafından kiralanarak başka işletmenin reklamının koyulmasından şikayetçi.

Aydınlatma direğinde asılı reklamın mağazasının ismini kapattığını belirten Sefa, müşterilerin reklamı yanlış anlayarak kendisinin satmadığı ürünleri sorduklarını ifade etti.

Geçmiş yıllarda Recep Gürkan’ın Belediye Başkanı olduğu dönemde de aynı problemi yaşadığını dile getiren Sefa, talepleri doğrultusunda reklam tabelasının kaldırıldığını anlattı.

Sefa, reklam tabelasının bir an evvel kaldırılması istedi ve şunları kaydetti:

“Bu reklam tabelası daha evvel burada vardı. Recep Gürkan’a talebimizi ilettik kaldırdılar. Yeni belediyeyle birlikte sanki ilk icraat bu oldu. Gece gelmişler bunu buraya takmışlar. Bunun buradan çıkarılmasını istiyorum. Bıraksak dükkanımın içerisine koyacaklar. Başka bir mağazanın reklamı Tabelamın önünde duruyor. Böyle saçma sapan bir şey olabilir mi. İnsanlar reklamın bana ait olduğunu sanıyorlar. Reklamdaki ürünleri bana soruyorlar. Karşıda 2-3 tane boş direk var. Oralara niye takmıyorsun. Belediye ilk icraat olarak bunu yaptı her halde. Belediye meclis üyeleri de geldi bana hak verdi. Söktüreceğiz dediler biz bekliyoruz sökmeleri. Direkler kiraya verilmiş. Onun için bu reklamı gelip buraya asabiliyormuş. Böyle saçmalık olur mu. Bir an evvel sökülmesini istiyorum.”