Yeniden Refah Partisi milletvekili adayları tanıtıldı

Yeniden Refah Partisi Edirne milletvekili adayları düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.  

Yeniden Refah Partisi milletvekili adayları tanıtıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toplantıda konuşan milletvekili adayı Hakan Çalışkan, “Ülkemiz 14 Mayıs günü yeni bir seçime gidiyor.  28. Dönem Milletvekili seçimlerinde tüm siyasi partilerimize başarılar diliyorum. Yeniden Refah Partisi olarak bizler 23 Kasım 2018 tarihinden bu yana aynı çizgide yolumuza devam etmekteyiz. Doğruya doğru yanlışa yanlış diyeceğiz ve doğrunun yanında yanlışını karşısında olacağız.” Dedi.

Tarihi bir sorumluluk aldıklarını belirten Çalışkan, 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde tüm siyasi partilere başarılar diledi.

Millet İttifakı’na eleştirilerde bulunan Çalışkan, “Bir tarafta 7 benzemez ortağın bir araya gelerek kurdukları millet ittifakı, diğer tarafta ise aynı mukaddesat yolunda ilerleyen, Yeniden Refah Partisi olarak bizim de içinde yer aldığımız 4 partinin oluşturduğu Cumhur ittifakı vardır. Başından beri niyetimiz bu seçimlere Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığında tek başımıza girmekti. Lakin gelinen süreçte karşı cephede yer alan birbirinden farklı görüşlerin bir araya gelerek, ülkemizin maddi ve manevi kazançlarına göz dikmeleri, bizim kırmızıçizgimiz diye tanımladığımız birçok manevi konuda tahribata gidecek olmaları ve bu konuda yaptıkları söylemlerden dolayı bizleri cumhur ittifakı saflarına katılmayı zorunlu kılarak, tarihi bir sorumluluk almaya mecbur etmiştir.” Şeklinde konuştu.

Çalışkan, İttifak kararında milletvekili pazarlığı ve bakanlık pazarlığı gibi küçük hesapların içerisine girmediklerini vurguladı.

Mecliste milletin sesini çok daha etkili bir şekilde duyuracaklarını söyleyen Çalışkan, “ 7’li karanlık masaya ülkeyi ve milleti teslim etmemek için ve bu yedili masanın iş başına gelmesine vesile olmamak için Cumhur İttifakı içerisinde yer aldık.  Hayra motor, şerre fren olma fonksiyonumuzu mecliste çok daha güçlü bir şekilde yerine getireceğiz Mecliste milletimizin sesini çok daha etkili bir şekilde duyuracağız.” İfadelerini kullandı.

“Bizler koltuklara değil, dertlere çare bulmak ve dürüst çalışmanın onuruna talibiz”

Milletvekili adayları olarak çalışmaları hızlandıracaklarını söyleyen Çalışkan, “Edirne'de olduğu gibi tüm seçim bölgelerinde kendi amblemimizle, kendi adaylarımızla seçimlere giriyoruz. Bizlere şerefli oyları ile destek olacak seçmen ve sevenlerimize sesleniyoruz, ittifakta olduğumuz için baraj problemimiz yoktur. Rahatlıkla oylarımıza Yeniden Refah Partisinin adaylarına verebilirsiniz. Bizler koltuklara değil, dertlere çare bulmak ve dürüst çalışmanın onuruna talibiz. Yeniden Refah Partisi E14 Mayıs tarihinde zaferle çıkmak için gayretlerimizi göstereceğiz.” Şeklinde konuştu. 

Milletvekili adaylarından İsmail Oral da amaçlarının güzel bir seçim süreci geçirmek olduğunu dile getirdi.

Adaylardan Tugay Sütcan ise Yeniden Refah Partisi olarak sloganlarının önce ahlak ve maneviyat olduğunu belirtti.

Gençlere örnek olmak istediğini söyleyen Sütcan, “1999 doğumluyum Yeniden Refah Partisi olarak sloganımız önce ahlak ve maneviyattır. Ben 99 doğumlu birisi olarak kardeşlerime hüsnü misal teşkil edip güzel örnek olmak istiyorum. Genel Başkanımız Doktor Fatih Erbakan’ın uygun görmesiyle Edirne 2. Sıra Milletvekili adayı oldum. 14 Mayıs seçim günü milletimize ve devletimize hayırlı olmasını diliyorum. Yeniden Refah Partisinin Cumhur İttifakı olmasını temenni ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Dilek Şahin – Doğukan Vurgun