Tuna son yolculuğuna uğurlandı

Çeşitli dergilerde yayınlanan sayısız kara kalem ve çizgi roman çalışmalarıyla tanınan, Trakya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Soner Tuna son yolculuğuna uğurlandı. Geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Tuna hayatını kaybetti. Sanat ve akademi camiadan birçok kişi Tuna'yı son yolculuğuna uğurlamak için Fatih Cami'ndeki cenaze törenine katıldı.

Tuna son yolculuğuna uğurlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çeşitli dergilerde yayınlanan sayısız kara kalem ve çizgi roman çalışmalarıyla tanınan, Trakya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Soner Tuna son yolculuğuna uğurlandı. Geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Tuna hayatını kaybetti. Sanat ve akademi camiadan birçok kişi Tuna’yı son yolculuğuna uğurlamak için Fatih Cami’ndeki cenaze törenine katıldı.

Sevenlerini Yasa Boğdu

53 senelik yaşamına birçok eser bırakan Soner Tuna yayınladığı kara kalem ve çizgi roman çalışmalarıyla tanınan biriydi. Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu’nda öğretim görevlisi olarak çalışan Tuna’nın vefatı sevenlerini yasa boğdu.

53 yaşında vefat eden Tuna, öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Yeni Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Ogün Kurkan