TED Edirne Koleji'ne Zekâ Vakfı Belgesi

Milli Eğitim Bakanlığı'nın izni ve TÜBİTAK'ın desteği ile düzenlenen Türkiye Okullar Arası Zekâ Oyunları Şampiyonası'nın bölge finalleri sonuçları açıklandı. Buna göre TED Edirne Koleji başarı belgesi ile ödüllendirildi.

TED Edirne Koleji'ne Zekâ Vakfı Belgesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Zekâ Vakfı tarafından, Milli Eğitim Bakanlığı'nın izni ve TÜBİTAK'ın desteği ile Türkiye Okullar Arası Zekâ Oyunları Şampiyonası düzenlendi. 2020-2021 yılı Türkiye Okullar Arası Zekâ Oyunları şampiyonasında ilkokul, ortaokul, lise sınıflararası takım bazında bölge finalleri sonucunda Özel Edirne TED ortaokulu takımı, finale kalarak büyük başarı elde etti.

‘Türkiye Okullar Arası Zekâ Oyunları Şampiyonası’ il finalleri, bölge finalleri ve Türkiye finalleri olmak üzere üç aşamada gerçekleştiriliyor.

‘Zekâ Oyunları Şampiyonası’ Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK’ın desteğiyle öğrencilerin düşünme, karar verme, problem çözme becerilerini geliştirmek ve takım çalışması alışkanlıkları kazandırmak amacıyla her yıl düzenleniyor.

Şampiyonanın 28 Kasım 2020 günü yapılan il finalleri ve 23 Ocak 2021’de düzenlenen Bölge finalleri sınavında başarılı olan Özel Edirne TED ortaokulu takımı, 20 Mart 2021’de yapılacak Türkiye finallerinde koleji temsil edecek. Türkiye Zekâ Vakfı, finallere kalmasından dolayı koleji başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Özlem Ceylan