TAMDEM'li nikâh töreni

Merve Kalaycı ve Mehmet Gaziyiz çifti bekârlığa veda ederek Edirne Belediyesi Nikâh salonunda hayatlarını birleştirdiler.

TAMDEM'li nik&acirch töreni
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ARDABİS Bisiklet Gurubu Derneği üyesi olan genç çift farkındalık yaratarak Nikâh Salonuna ‘TAMDEM’ ile geldiler. Derneğin Kurucu Başkanı ve diğer üyeleri genç çifti bu mutlu gününde yalnız bırakmayıp Nikâh merasimine bisikletleriyle gittiler.

“Kimisi imtihan kimisi armağan”

Merve ve Mehmet çiftinin nikâhını kıyan nikâh memuru Ahmet İşler, herkes birini bulabilir ama birbirini bulmak çok az insana nasip olur. Onlar birbirini bulmuşlar. Hiçbir insan birbirinin hayatına tesadüf girmez. Kimisi imtihan gibi giriyor kimisi de armağan gibi giriyor. Merve de Mehmet’in hayatına armağan olarak girmiş diyerek çifti sahneye davet etti.

İmzalar atılırken, gelin Merve Kalaycı’nın, Damat Mehmet Gaziyiz’in ayağına basması da salondakilerin alkışlarını topladı.

Mehmet Gaziyiz nikâh töreni sonrasında yaptığı açıklamada; “Yaklaşık 2 aydır ARDABİS Bisiklet Gurubu Derneğinin üyesiyiz.  Bu kadar kısa süreç içerisinde çok iyi dostluklar oluşturmuşuz ki dernek başkanı Mehmet Fidan, eşi Zeliha hanım ve diğer üye arkadaşlarımız böyle mutlu günümüzde farkındalık yaratarak bizi yalnız bırakmadılar ve nikâhımıza bisikletleriyle gelip bizi duygulandırdılar.  Çok mutluyuz. Kendi nikâhımda ARDABİS üyeleriyle birlikle olmaktan çok mutlu oldum. Eşimle birlikte böyle bir ailenin ve arkadaşlığın içerisine girdiğimiz için kendimizi çok mutlu hissediyoruz.  Hepsine tek tek teşekkür ediyorum”  dedi.

“Çocukluğumdan beri bisiklet aşığıyım”

Çocukluğundan beri bisiklet kullanmayı çok sevdiğini ve bisiklet aşığı olduğunu belirten Gaziyiz, ARDABİS bisiklet gurubu derneği ile tanıştıktan sonra onların desteği ile arkadaşlıklarını ilerlettiğini ve bir aile olduklarını görünce onların gurubuna katılmaya karar verdiğini belirtti.

“Ortak aşkımız bisiklet”

Eşi ile ortak özellikleri olan ve çocukluğundan beri bisiklete binmeyi seven Edirne Devlet Hastanesinde tıbbı sekreter olarak çalışan 28 yaşındaki Merve Kalaycı ise; “ ARDABİS’in yeni üyelerinden birisi olduğumuz için bu kadar kalabalık geleceklerini düşünememiştik. Hepsini karşımda görünce çok duygulandım.  Bisiklet benim için; çocukluğum, mutluluğum, stresimi attığım, kafamı boşaltmam ve doğanın tadını çıkarmam için bir aracı, kuşların sesini duyabildiğim doğanın tadını çıkarabildiğim ve kokusunu içine rahatlıkla içine çekebildiğim zamanın geçirilmesi demektir.   Ayrıca eşim ile ortak özelliğimiz olması da benim için bir ayrıcalıktır. Birlikte ortak bir şeyler yapabilmek beni çok mutlu ediyor. ARDABİS gurubuna girmeye beraber karar verdik. İlk başladığımızda çok büyük heyecanlar yaşadık ve büyük deneyimler kazandık.  Ayrıca kurucu Başkan Mehmet Fidan’ın da ismimizin yazılı olduğu forma hediye etmesi bizi çok duygulandırdı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

ARDABİS kurucu başkanı Mehmet Fidan ise gurubun iki aylık üyesi olan bu genç çiftin nikâh törenine katılmanın mutluluğu içerisinde olduğunu belirterek sözlerine söyle devam etti; “ Üyelerimizden Mehmet ve Merve çiftinin nikâh töreninde olmak bizim için mutluluk verici bir duygudur. ARDABİS olarak Toplam 31 üyemiz var. Biz de müsait olan arkadaşlarımız ile buluşup bisikletlerimiz ile nikâha geldik. Nikâhtan sonra arkadaşlarımız ile birlikte gelin-damadın da tamdeme binerek bisiklet turumuzu yaparak bir farkındalık yapmış olacağız. Yeni evli çiftlerimize isimlerinin yazılı olduğu forma yaptırıp nikâh merasimi çıkışında takdim ettik. Bu genç çiftimiz Bireysel bisiklet kullanıyorlardı TAMDEM kullanmaya da yeni yeni başladılar. Arkadaşlarımız 2 aylık üyemiz fakat biz hep aile gibi olduğumuz için bu genç çiftimizi böyle mutlu gününde yalnız bırakmayıp yanlarında olmak istedik. Sağlık ve mutluluğu arayan insanlara bisiklet kullanmayı tavsiye ediyorum. Bisiklet her şeyin ilacıdır. Buradan da bu vesileyle bütün Edirnelileri doğa dostu bisiklete binmeye davet ediyorum”

Nikâh töreni sonrasında ARDABİS Kurucu Başkanı Mehmet Fidan eşi Zeliha Fidan ve dernek üyeleri genç çifte isimlerinin yazılı olduğu formayı hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Merasim sonrası gelin ve damat TAMDEM’e binerek bisiklet sever üyelerle birlikte tura çıktılar.

Özlem Ceylan