İkinci şubeyi açtı

  Edirneli Tava Ciğer Ustası Niyazi Yavuz ikinci şubesinde davullu-zurnalı açılış yaptı.Açılış törenine katılan Edirne Valisi Ekrem Canalp, kentin yöresel lezzeti tava ciğer pişirdi.

İkinci şubeyi açtı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tava Ciğer işletmecisi Niyazi Yavuz’un ikinci şube açılış törenine Edirne Valisi Ekrem Canalp, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt, Edirne Ticaret Borsası Başkanı Özay Öztürk, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta Edirne Valisi Ekrem Canalp ve Belediye Başkanı Recep Gürkan da ciğer tavasının başına geçti.

“Bu kent için ne yapsak azdır”

Düzenlenen açılış töreninde konuşan kent Valisi Ekrem Canalp, yeni işyerinin hayırlar getirmesini diledi. Belediye Başkanı Recep Gürkan ise “Edirne’de turizm alanında yapılan çalışmalarla 2018 yılında kente 5 buçuk milyon turist geldi. Hedefimiz bunu önümüzdeki 5 yıl içerisinde 10 milyona çıkarmak. Ortak bir payda altında Edirne’yi geleceğe taşımak için çabalarımız devam ediyor. Edirne ortak paydası altında siyasi ve partisel düşüncelerimize bakmadan Edirne’yi gelecek yüzyıla ve gelecek yıla 2023 hedeflerine daha sağlıklı, daha doğru ulaştırma çabalarımız hep beraber devam edecek. Edirne dünyanın en muhteşem en kadim şehirlerinden biridir. Bu kent için ne yapsak azdır”diye konuştu.

Özlem Ceylan