Haskar Medikal Hasta Karyolası

Haskar Medikal Hasta Karyolası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yüksek teknolojili ürünlerimizden olan hasta yatakları çeşitlerimiz mevcuttur. Bunlardan ilkini elektrikli ve tam motorlu ürünlerimiz almaktadır. Tamamen hastanın konforunu ve sağlığını baz alarak ürettiğimiz modeller tam otomatik devinimlere sahiptir.

Baş ve ayak kısımları ile birlikte tüm diğer işlemler ve hareket fonksiyonları elektrikle ve motorlu sistemiyle çalışan hasta yatağı ürün kategorimiz içerisinde yer almaktadır. Yarı elektrikli hasta yatakları modellerimiz ise ayak ve başucu kısımları uzaktan kumanda ile yönetilmekte ve sistematik bir şekilde çalıştırılmaktadır.

 Hasta Yatakları Özelikleri

Yedek parça teminatı sunduğumuz hasta karyolası ürünlerimizin aynı zamanda bakım ve onarımını da yapmaktayız. Siparişi verilen hasta yatakları evinize kadar gelinip kurulumunu yapmaktayız. 4 adet serum askısına sahip olan hasta karyolası ürünlerimiz sayesinde hangi pozisyonda kullanılırsa kullansın her yerden serum temin etme imkanınız bulunmaktadır. Ücretsiz servis hizmetimiz bulunmaktadır. Bizimle mail ya da telefon aracılığıyla iletişim kuran müşterilerimize bu konuda detaylı bilgiler ve hizmetler sunmaktayız.

Yüksekliğini hastanın isteğine ve sağlığına göre kolayca ayarlayabileceğiniz hasta karyolası ürünlerimizin gövde kısımları tamamen paslanmaz çelikten oluşmaktadır. Bu sayede yüksek kaliteli ve uzun ömürlü olarak bizden temin ettiğiniz hasta karyolası ürünlerimizi sağlıklı ve kontrollü bir şekilde kullanabilirsiniz. Tam elektrikli ürünlerimiz uzaktan kumanda ile randımanlı olarak çalışmaktadır.

Herhangi bir kazaya sebebiyet vermemesi açısından kumandanın üzerinde bir güvenlik tuşu bulunmaktadır. Bu tuşa bir kere bastığınız takdirde kumanda çalışmaya başlamaktadır. Yeniden bastığınızda ise kumanda otomatik olarak durma pozisyonuna geçecektir. Ek olarak hasta yataklarımızın dört kısmında da kumanda paneli bulunmaktadır. Sırt ve üst kısımları 65 derecelik açılarla indirilip kaldırılabilir özelliklere sahiptir. Hasta yataklarımızın tekerlekleri tam opsiyonlu olarak sessiz çalışmaktadır. Bu noktada bir yerden bir yere taşınması gereken durumlarda hasta konforunu ön planda tutan sessiz bir yapıya sahiptir.

 Hasta Yatakları Nasıl Satın Alınır?

Bizimle telefon aracılığıyla ya da mail yoluyla iletişim kurabilirsiniz. Merkezimiz İstanbul Bayrampaşa'da bulunmaktadır. Satın alma opsiyonu ile birlikte isteyen ve talep eden müşterilerimiz için satın alma opsiyonlu aylık ve periyodik olarak kiralama seçeneklerimiz de mevcuttur.