Gazetecilerin Günü'nü kutladılar

Edirne'de faaliyet gösteren bir işletme '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' dolayısıyla gazetecilerle bir araya geldi. Gazetecilerin önemli bir görevi yerine getirdiğini belirten Restoran Müdürü Şaban Efe, gazetecilerin gününü kutladı.

Gazetecilerin Günü'nü kutladılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’de faaliyet gösteren bir işletme '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' dolayısıyla gazetecilerle bir araya geldi. Gazetecilerin önemli bir görevi yerine getirdiğini belirten Restoran Müdürü Şaban Efe, gazetecilerin gününü kutladı.

"500 Kişilik Kapasitemiz Müşteri Potansiyelimizin Göstergesidir"

Edirne'de bir alışveriş merkezinde hizmet veren Köfteci Yusuf '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' dolayısıyla gazetecilerle bir araya geldi. Restoran Müdürü Şaban Efe; "Bursa'da, Ankara'da, İstanbul'da bizim firmamız ne kadar tercih ediliyor ise Edirne'de de bir o kadar tercih edildiğini görmenin memnuniyeti içerisindeyiz. Bizim firma olarak konseptlerimiz aynı fakat kapasitelerimiz şehirlere göre farklılık gösterir. 500 kişilik bir kapasitemizin olması Edirne'den nasıl yüksek bir müşteri potansiyeli beklediğimizin göstergesidir." Şeklinde konuştu.

Ogün Kurkan