'Edirne'nin Abisi olmak istiyorum'

Erdinç Balıkçı AK Parti Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Balıkçı, "Belediye Başkanı olmak için değil, Edirne'nin abisi olmak için desteklerinizi bekliyorum" dedi.

'Edirne'nin Abisi olmak istiyorum'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erdinç Balıkçı'nın aday adaylığını açıkladığı toplantıda AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe yoğun talep nedeniyle Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvuru süresinin 16 kasım Cuma gününe kadar uzatıldığını söyledi.Osmanlı imparatorluğuna 88 yıl başkentlik yapmış, doğduğu, büyüdüğü ve yaşlandığı serhat şehri Edirne için, çocukların geleceği için Belediye Başkanı olmak istediğini dile getiren Balıkçı, iktidar partisinden Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Edirne ve Edirneliler için aday oldu

Edirne'nin hak ettiği yere gelmesi için çalışacağını ileri süren Balıkçı: "Halen 1970 lerin 80 lerin yaşandığı, sürekli beyin göçü veren, 4 sınır kapısıyla Avrupa'ya açılan, içinden 3 nehir geçen, 2 adet milli park olacak ormanımız varken değeri verilmeyen, turizme son derece açık olduğu halde cazibesi anlatılamayan, OSB si olduğu halde ancak %20 kapasiteyle çalışan, bu yüzden işsizlik sorunu yaşayan, 

Yıllar yılı Edirne' den seçip gönderdiğimiz veya burada koltuğa oturttuğumuz basiretsiz, kifayetsiz, dirayetsiz, sesi soluğu çıkmayan, halkın sesini dinlemekten, konuşmaktan ve düşünmekten aciz yöneticilerimiz sayesinde hiçbir ilerleme gösteremedik. Bu gidişata dur demek için, az zamanda çok ve büyük işler yapabilmek için; siz sayın hemşehrilerimden, dost ve arkadaşlarımdan, akrabalarımdan, büyüklerimden, küçüklerimden Edirne'nin sıradan belediye başkanı olmak için değil, Edirne'li hemşehrilerimin yaşam kalitesini, ekonomik refahını üst seviyelere çıkarmak için, Edirne'nin Erdinç abisi olmak için desteklerinizi bekliyorum" diye konuştu.

Erdinç Balıkçı Kimdir?

1970 Edirne Ayşekadın doğumlu olan Balıkçı, ilk, orta, lise ve üniversite tahsilini Edirne' de tamamladı. 3 çocuk babası Makine Mühendisidir.

İpek Deniz