Edirne milyonlara ulaşacak

Türk Hava Yolları'nın bünyesinde çıkan SKYLİFE dergisinin Kasım sayısında Edirne'ye yer verildi. Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğeri Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, SKYLİFE Dergisi'ndeki tanıtım ile 1 ay boyunca milyonlarca kişiye ulaşılacağını bunun da kente olumlu katkılar sağlayacağını söyledi.

Edirne milyonlara ulaşacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sayfa 102-108 arasında yer alan bölümde Sultanlar Şehri Edirne’den yola çıkılarak, tarihi ve turistik yerlerin yanı sıra, Selimiye Camii, Tarihi Çarşılar, Beyazıt Külliyesi ve meşhur yiyeceklerin başında gelen tava ciğer ile badem ezmesine yer verildi.

1 ay boyunca Uçakta Edirne tanıtılmış olacak

Sky Life Dergisinin Kasım sayısında 8 sayfalık bir bölümde Edirne anlatılıyor.  Edirne’nin tarihi yerlerinin yanı sıra meşhur yiyeceklerinin en başında gelen tava ciğerinin de yer almasından mutluluk duyduğunu belirten Edirne’yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, Antalya ve İstanbul’dan sonra en çok turist çeken şehrin Edirne olduğunu hatırlattı.

“Edirne’ye daha fazla turist gelecek”

Edirne’nin tanıtılmaya devam ettiğini ve bu ay SKYLİFE dergisine konuk olduklarını dile getiren Dinar;  SKYLİFE’ın sayesinde Türk Hava Yolları bizleri misafir etti. 30 gün boyunca Türk Hava Yolları’nın arka koltuklarında Skylife Dergisi’nde Edirne 8 sayfa olarak tanıtımı yapılacak. Dünyanın her köşesinde, Çin’e giderse Çin, Japonya’ya giderse Japonyalı yolcular Edirne’yi okuyacaklar. Bizde buraya konuk olduk. Tanıtılıyoruz, tanıtılmaktan dolayı çok mutluyuz. İnşallah milyonlarca kişiye ulaşacağız. Çünkü Türk Hava Yolları 7 milyona yakın aylık yolcu taşıyor. Bizde bu demektir ki Skylife Dergisi sayesinde milyonlara ulaşacağız. Edirne’nin tanıtımı için çok güzel olacak. Vali Ekrem Canalp dâhilinde emeği geçen herkese, Türk Hava Yoları ve Skylife Dergisi’ne bizleri tanıttığı için teşekkür ediyoruz” dedi.

Ebubekir Sıddık Semiz