BAŞARILI SPORCULARA PLAKET VERİLDİ

DSİ Bölge Müdürü Erdinç Kuran, yüzmede dereceye giren başarılı olan sporculara plaket takdim etti.

BAŞARILI SPORCULARA PLAKET VERİLDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne DSİ Spor Kulübü sporcularından Arda Karatay, 7500m ve 10000m mesafelerinde elde ettiği derecelere istinaden Açık Su Yüzme branşında Milli Sporcu olma hakkı elde etti. Karatay, 18-21 Şubat tarihleri arasında Edirne’de düzenlenecek Uluslararası Edirne Kupası Yüzme Şampiyonasına antrenörü Osman Taşkıran ile birlikte milli takım sporcusu olarak katılacak.

Miray Nur Ergüç ise Triatlon branşında yine sezon içinde elde ettiği derecelerle Türkiye 3. sü ve Avrupa 17. si oldu.

DSİ 11. Bölge Müdürü Erdinç Kuran, başarılara imza atan sporculara plaket takdim etti.

Plaket töreninde konuşan Bölge Müdürü Erdinç Kuran; “Antrenörümüz Osman Taşkıran, Arda Karatay, yüzme açık spor branşına birisi antrenör diğeri de sporcu olarak milli takıma seçildiler. Edirneliler olarak, DSİ olarak gurur duyuyoruz. Başkanımıza, yönetimimize teşekkür ediyoruz. Onların sayesinde sporcularımız milli takıma seçildiler. Daha önceden de Sıla adında bir sporcumuz da seçilerek Avrupa 8.’si olmuştu. Umarım bu sporcularımız da başarılar elde eder. Herkese hayırlı olsun” dedi.

DSİ Spor Kulübü olarak tüm branşlarda başarılı olmayı hedeflediklerini aktaran DSİ Spor Kulübü Başkanı Ömer Bora Boyraz; Kendileriyle gurur duyuyoruz. Osman hocamız açık suda yüzme branşında Milli Takım’a seçildi. Arda kardeşimiz de milli sporcumuz oldu. Yine Ergin ve Kardelen hocamız da bu başarıların parçalarını tamamladılar ortaya çok güzel bir iş çıkardılar. Ben hepsiyle gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.

Emeklerinin karşılığını aldıkları için mutlu olduğunu ifade eden Antrenör Osman Taşkıran; “İnşallah daha iyilerini yapacağız. Yüzme zor bir spor. Açık suda yüzme branşı çok daha zor. 10 bin metre yüzdük. Barajı geçtik. Bununla gurur duyuyoruz. Ülkemizi temsil edeceğiz. DSİ Spor Kulübü’nde çok iyi işler yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Alttan gelen sporcularımız var onlarla da çok iyi yerlere geleceğiz” ifadelerini kullandı.

Burcu Temel