AFAD Edirne İl Müdürlüğü Ekipleri, tır sürücülerini yalnız bırakmıyor

AFAD Edirne İl Müdürlüğü ekipleri, Türkiye'nin ihracatındaki artış ve Bulgaristan'ın yoğunluğa cevap verememesi nedeniyle Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda sıranın kendisine gelmesini bekleyen tır şoförlerini yalnız bırakmıyor. 

AFAD Edirne İl Müdürlüğü Ekipleri, tır sürücülerini yalnız bırakmıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Zaman zaman 38 kilometreyi bulan tır kuyruğunda sıranın kendisine gelmesini bekleyen tır şoförlerine destek olan AFAD Edirne İl Müdürlüğü ekipleri, kumanya ve içecek ikramını sürdürüyor.

Edirne’den Bulgaristan'a açılan Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda sıranın kendisine gelmesini bekleyen tır sürücüleri sıcak soğuk demeden evlerine ekmek götürebilmenin mücadelesini veriyor. Sıra beklerken Edirne Valiliği tarafından sunulan hizmetlerden faydalanan tır sürücüleri, AFAD Edirne İl Müdürlüğü ekiplerinin desteğinden memnun oldu.

AFAD Edirne İl Müdürlüğü ekipleri, Avrupa’ya geçiş için zorlu bekleyişini sürdüren tır şoförlerine, su ve kumanya ikramında bulunarak destek olmaya çalışıyor.

Sürücüler yapılan ikramlar nedeniyle ekiplere teşekkür eden tır sürücüleri, yapılan hizmetlerden dolayı Edirne Valiliği’ne ve emeği geçenlere de teşekkürlerini sundu.

Burcu Temel