Kermes ve yılsonu şenliğinde eğlenceli anlar yaşandı

Edirne'de Kadripaşa İlkokulunda düzenlenen kermes ve yılsonu şenliğinde keyifli anlar yaşandı. Bir yanda kermes, bir yanda öğrencilerin gösterileri bir yanda ise palyaço gösterisi hem velilere hem de öğrencileri şenlendirdi.

Kermes ve yılsonu şenliğinde eğlenceli anlar yaşandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’de Kadripaşa İlkokulu'nda kermes ve yılsonu şenliği düzenlendi. Kadripaşa İlkokulu öğrencileri bir yılı daha geride bırakmaya hazırlanıyor. Okul idaresi tarafından öğrenci ve velileri buluşturan kermes ile yılsonu şenliği düzenlendi.

Okul bahçesinde düzenlenen kermese, okul yöneticileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Öğrenciler, kermeste ailelerin yaptığı yemekleri tatma fırsatı bulurken çeşitli oyunlar oynayarak keyifli anlar geçirdi. Okulda öğrencilerle buluşan palyaço ise yaptığı gösteri ile onların neşelerine neşe kattı.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte veliler el emeği göz nuru ürünlerini sergiledi. Çeşitli ve eğlenceli aktivitelerin yer aldığı programda eğlenen öğrenciler ve veliler okul müdürüne ve emeği geçen öğretmenlere teşekkür etti.

İpek Esma Çeşme