Yönetime yeni aday

Berberler ve Kuaförler Odası için Ufuk Kozmetik  sahibi Ufuk Çelikel ve  arkadaşları yeni yönetime Aday Olduğunu açıkladı.

Yönetime yeni aday
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Kuaförler  Odasın da yeni bir oluşum ile bu göreve hazır olduklarını belirten Çelikel “Odanın yıllardır  içine kapalı hali beni olumsuz şekilde etkiledi artık bu gidişi değiştirmek gerektiğine inanıyor ve görev için sahaya iniyorum.” dedi

 2018 Yılında yapılacak olan Oda Seçimleri için şimdiden bir Proje dahilinde aday olduklarını İfade eden Çelikel,  “Edirne hızla büyümeye devam eden bir şehrimiz her geçen günde büyüyor.  Kuaför ve Berberler olarak kaç arkadaşımız var? Kimse kimseyi tanımıyor. Yıllardır hiç bir sosyal etkinliğimiz yok, bir yemekte bile bir araya gelememişiz. Bu kısır döngüyü kırıp birlik ve beraberlik için yemek, çay ve birlikte uygulanabilecek etkinlikler en büyük eksikliğimiz, alt yapıdan yetişmeyen çırak ve kalfa ve usta eksiği, bunları gidermek için kurumlarla el birliği ile akademi oluşturmaya çalışacağız.” Dedi.

 Başkan Adayı Çelikel,  “Çıraklık Eğitim, Halk Eğitim Merkezi ve Meslek liseleri ile bu olaylara el atacağız . Meslek liselerinde  kuaförlük sınıfı açmayı planlıyoruz. Çırak ve kalfa ihtiyacını bu şekilde en minimize etmeyi planlıyoruz. Bu görev için hazır olduğumuzu en baştan tüm berber kuaför ve güzellik salonu sahibi ve çalışanlarına yapacağımız anket ile odadan beklentiniz nedir diye soracağız Neler yapılabilir ve çözülmesini istediğiniz sorunlar nedir? En hızlı bir şekilde cevap vermek ve çözüm yollarının  bulunmasını seçimlerden önce yapacağız.  Bir çok projemiz var bunları daha sonra açıklayacağız. Artık değişim zamanının geldiğini ifade ederek zamanı geldiğinde çekilmesini de bileceğiz . Edirne Berberler ve Kuaförler Odasının üyelerinin sürprizlere açık olmasını isteyerek değişim sinyalini şimdiden veriyoruz. Ben ve görev arkadaşlarım yönetimde sizler için varız" dedi.

Haber Merkezi