WBF-Türkiye'den şampiyona

WBF-Türkiye bir kez daha Serhat Şehri Edirne'de, X. Edirne Tavla Şampiyonasını düzenleyecek.

WBF-Türkiye'den şampiyona
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Senede bir defa Edirne’de düzenlenen WBF-Türkiye Organizasyonu, Ulusal tavla şampiyonalarının birisi WBF-Türkiye 2018 Ulusal Tavla Turu`nun üçüncü etabı, WBF-Türkiye X. Edirne Tavla Şampiyonası için kayıtların başladığını duyurdu.

WBF-Türkiye 2018 Edirne Bölge Şampiyonluğu unvanı yanında; toplam 10.000TL`yi aşkın değerde armağanların da sahiplerini bulacağı bu organizasyon, 30 Haziran-01 Temmuz 2018 tarihlerinde WBF-Türkiye ailesini ağırlamak için Margi Otel de yapılacak turnuvayı bekliyor. Tüm tavla severleri bir araya getirecek olan X. Edirne Tavla Şampiyonasın da, Türkiye destekçi üyelere öncelik tanınacağı söylendi.

Tavla Severler Buluşuyor!

 WBF-Türkiye Organizasyonu, “18 yaşını doldurmuş tüm tavla severlere açık olan WBF-Türkiye, patentli Modern Takipli Çift Eliminasyon Stili Ana Aktivite yanında “Geleneksel”, “Danışman Çiftler”, “Havuz”, “Ekstra Kazanç”, “Bayanlar Özel”, “Jackpot”, “1-Puan”  aktiviteleri yer alacak.

Tüm UTT 2018 etaplarının kurumsal ev sahibi olan Elit Tavla Spor Kulübü Derneği üyelerine özel “Elit Kulüp Özel”  de WBF-Türkiye destekçi üyelerinin katılımına öncelikleri vardır.

Yan aksiyonlarıyla zenginleştirilen şampiyonanın ana aktivite ve geleneksel aksiyonları sınırlı kontenjana sahiptir.

WBF-Türkiye Organizasyonu, ilgili tavlaseverlerin zaman kaybetmeden kayıtlarını yaptırmalarını önerir, şehir dışından gelecek katılımcıların, tesis tarafından kısıtlı miktarda sunulan son derece uygun grup fiyatlarından yararlanabilmek için, konaklama ihtiyacına dair taleplerini en kısa zamanda bildirmeleri gerekmektedir.

30 Haziran sabahı Serhat Şehri`nde, ev sahibi Margi Otel`in konforlu Meriç Salonu`nda, WBF-Türkiye X. Edirne Tavla Şampiyonasında buluşarak bu heyecanlı hafta sonunu birlikte geçirmeyi diler.

HABER MERKEZİ