Valilikten Esnafa Ücretsiz Maske Dağıtımı Başladı 

Edirne Valisi Ekrem Canalp'in talimatlarıyla Edirne'de Halk Eğitim merkezi tarafından üretimi yapılan maskelerin ücretsiz olarak dağıtımına başlandı.  EDİRNE Ticaret İl Müdürlüğü tarafından dağıtımı gerçekleşen maskelere ilgi büyük oldu.

Valilikten Esnafa Ücretsiz Maske Dağıtımı Başladı 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Konuyla ilgili açıklama yapan Ticaret İl Müdürü Mahmut Altun; “Sayın Valimiz Ekrem Canalp’in talimatlarıyla, sayın valimizin Edirne’de Halk Eğitim Merkezine yaptırdığı maskeleri ücretsiz olarak fırınlara, marketlere ve talep üzerine 1. Küçük Sanayi  Sitesi ve Yeni Sanayi Sitesi’ne dağıtımını yapıyoruz.” dedi.
Edirne Valisi Ekrem Canalp’in talimatlarıyla Edirne’de Halk Eğitim merkezi tarafından üretimi yapılan maskeleri Edirne Valiliği adına, Ticaret İl Müdürü Mahmut Altun, “ 1.Küçük Sanayi Sitesi ve Yeni Sanayi Sitesi Yöneticilerine teslim etti.
  Edirne Valiliği’nin Ücretsiz Maske Dağıtım uygulamasından büyük memnuniyet duyan Esnaf; “Sayın Valimize teşekkür ediyoruz. Ülkemizde etkili olan Korona Virüsle mücadeleye hep birlikte devam ediyoruz. Devletimizin uyarılarını dikkate alarak gerekli hassasiyeti Edirne Esnafı olarak bizlerde gösteriyoruz. Böylesine zor bir dönemde bizim herzaman yanımızda olan devletimize ve devletimizin temsilcisi olan ilimizin mülki amiri Sayın Valimiz Ekrem Canalp’e teşekkür ederiz” dediler. 
Bundan sonraki taleplerin Uluslararası Sağlık Hizmetleri A.Ş. (USHAŞ)’dan karşılanacağını ifade eden Altun; “Bundan sonra maskeye ihtiyacı olan esnafımız internet üzerinden Uluslararası Sağlık Hizmetleri A.Ş. (USHAŞ) şirketine ait http://www.ushas.com.tr/ adresine girerek oradan talep edeceklerdir.” Dedi.

Haber Merkezi