Uymaz, çalışmalarına devam ediyor

2019 Yerel seçimleri için AK Parti'nin Edirne belediye başkan adayı olan Koray Uymaz, adaylığı açıklanır açıklanmaz seçim çalışmalarına başladı.

Uymaz, çalışmalarına devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Uymaz, seçim çalışmaları kapsamında hız kesmeden kurum, iş yeri ve ev ziyaretleri yapıyor. Uzun zamandır Edirne için yapmak istediği projeleri olduğundan sıkça bahseden Uymaz, amacının makam elde etmek olmadığını, kalbindeki Edirne sevdası için çalışacağını dile getirdi. 

 “Altyapı Problemi Ortadan Kalkacak”

Edirnelilerin ulaşım, altyapı ve diğer belediye hizmetler konusunda sıkıntı yaşadıklarını bu yüzden de öncelikli olarak bu sorunları çözeceğini belirten Uymaz, “Bu seçimin geleceğimiz için çok önemli olduğunu söylüyorum. Bu seçim Edirne’de düzgün bir yaşam sürdürüp sürdüremeyeceğimiz arasında karar vereceğimiz bir seçim olacak. Temel şehircilik problemlerini çözmüş bir şehirde mi yaşayacağız, yoksa yine en ufak bir yağmurda altyapısı çökmüş ve çamur çukur içinde yaşamaya mı devam edeceğiz bunun için oylayacağız” diye konuştu.  

“Yapacaklarımı Anlatmak Zorundayım”

Edirnelilerle içi içe olduğunu ve uyum içinde çalışmalarını sürdüreceğini söyleyen Uymaz, “Uyumlu bir çalışma içerisindeyiz. Bizim adaylığımızın bir heyecan yarattığını görüyorum. Edirne’de bu işi ve bu birlikteliği devam ettireceğimize inanıyorum. Yapım gereği rakiplerimi eleştirmek yerine yapacağım projeleri anlatmayı tercih ediyorum. Ben belediye başkanı adayı olarak yapacaklarımı anlatmak zorundayım ve karşı tarafı bunlara inandırmam gerekir. Karşı tarafın eleştirilerini zaten vatandaşlarımız ortaya koyuyor. Benim eleştirmeme zaten gerek yok. “  

Yaptığı ziyaretler ile samimi ve içten bir izlenim bırakan Uymaz, Edirnelilerin takdirini toplamaya devam ediyor.

İpek Deniz