Edirneli yüzücüye en değerli sporcu ödülü

Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve İstanbul'dan 16 kulüp 314 sporcunun katıldığı Edirne'nin Kurtuluş Kupası yüzme müsabakaları başarılı şekilde gerçekleştirildi. 25 Kasım Edirne'nin düşman işgalinden kurtuluşu dolayısıyla düzenlenen müsabakada Yüzme Eğitim Merkezi Spor Kulübü yüzücüsü Yaren Kafa, en değerli sporcu ödülünün sahibi oldu.

Edirneli yüzücüye en değerli sporcu ödülü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve İstanbul’dan 16 kulüp 314 sporcunun katıldığı Edirne’nin Kurtuluş Kupası yüzme müsabakaları başarılı şekilde gerçekleştirildi. 25 Kasım Edirne’nin düşman işgalinden kurtuluşu dolayısıyla düzenlenen müsabakada Yüzme Eğitim Merkezi Spor Kulübü yüzücüsü Yaren Kafa, en değerli sporcu ödülünün sahibi oldu.

Edirne’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 99’ncu yılı kapsamında kentteki olimpik yüzme havuzunda düzenlenen yüzme müsabakaları başarılı şekilde tamamlandı. Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve İstanbul’dan 16 kulüp 314 sporcunun katıldığı “Edirne’nin Kurtuluşu Kupası “ için müsabakalarda yüzücüler birbirleriyle yarıştı. Müsabakalarda takım puanlaması sonucu Edirne DSİ Spor Kulübü şampiyon oldu. Çorlu Belediyesi Spor Kulübü ikinci, Edirne Yüzme Eğitim Merkezi Spor Kulübü ise üçüncü oldu. Müsabakanın en değerli sporcu ödülünü ise Edirne Yüzme Eğitim Merkezi spor kulübünden Yaren Kafa kazandı.

Ebru Güven Mutlu