'Dedikoduyla geçirecek vaktimiz yok'

MHP Edirne İl teşkilatı partilerinin kuruluşunun 50'inci yıldönümü nedeniyle basın toplantısı düzenledi. Toplantı konuşan MHP İl Başkanı Av. Süleyman Ferhatoğlu, 'Bizim meselemiz vatandır, bizim meselimiz milli bekadır, bu nedenle işimize bakalım, davamızın yüzünü ağartmak, mukaddesatımızın onurunu korumak için var gücümüzle çalışıp çırpınalım. Dedikoduyla geçirecek vakit yoktur.' Dedi.

'Dedikoduyla geçirecek vaktimiz yok'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“Ne istediğimizi biliyoruz”

9 Şubat 1969’da Alparslan Türkeş tarafından kurulan MHP’nin 50’inci kuruluş yıldönümünde Edirne il teşkilatı kentte görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi. DSİ konferans salonunda yapılan toplantıda konuşan MHP Edirne İl Başkanı Süleyman Ferhatoğlu, partilerinin ne yaptığını, ne yapmak istediğini ve nereye ulaşmak isteyen bir dava partisi olduğunu ifade etti.

                Meselelerinin vatan ve milli beka meselesi olduğunu dile getiren MHP İl Başkanı Ferhatoğlu, bu nedenle dedikoduya ayıracak vakitleri olmadığını daima çalışmaları gerektiğini söyledi. Sorumluluklarının ağır olduğunu ifade eden Ferhatoğlu, “Sorumluluğumuz hakikaten ağırdır, sorumlu olduğumuz bir tarihimiz, bir talihimiz, bir mazimiz, bir atimiz vardır. Vaziyet nazik, vakit dardır. Türkiye'mizin çözmesi gereken, üstesinden gelmesi aciliyet gösteren sorunları vardır ve karşımızdadır.” Dedi.

“Sönmeyen bir partiyiz”

MHP Edirne İl Başkanı Ferhatoğlu, partilerinin köklü bir parti olduğunu akşam yanıp sabaha sönmediklerini Türkiye’nin istikbal ve istiklal meselesi için Cumhurbaşkanlığı sisteminin olmazsa olmaz olduğunu vurguladı.

Konuşmasında 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerin çok önemli olduğunun altını çizen Av. Ferhatoğlu, “Edirne ehline emanet edilecektir. Recep Kozan hocamıza emanet edilecektir. İnanıyorum ki, Türkiye'nin önünü kesmeye hiç kimsenin gücü yetmeyecektir.” Dedi.

“Kente hizmet ibadettir”

Toplantıda konuşan MHP Edirne Belediye Başkanı Adayı Recep Kozan ise partisi ile 48 yıldır gönül bağı olduğunu, eleştirilen ülkülerden herkesin fayda gördüğünü ve onları partilerinin adayı olarak görmek istediklerini savunarak bu durumun kendileri için büyük bir gurur olduğunu söyledi.

                Belediye Başkan Adayı Kozan, Edirne’nin iyi yönetilmediğini iddia ederek kendilerinin ise bu kente hizmet etmeyi ibadet saydığını ve bu ülkü ile çalışacaklarını ifade etti.

“Gözlüğümüz hizmet gözlüğüdür”

Edirne’ye hizmet gözlüğü ile baktıklarını, rant gözlüğü ile bakanların ise kenti ne hale getirdiğinin görüldüğünü ifade eden MHP Edirne Belediye Başkan Adayı Recep Kozan, “Yeşil Edirne beton yığını oldu.” Dedi.  MHP Başkan Adayı Recep Kozan, “En ufak bir yağmurda düştüğümüz hal ve alt yapısı ortada. Kaldırımlarda yürürken çok dikkatli olmak lazım yoksa çukurların içine düşersiniz. Biz diyoruz ki bu Edirne’yi bize verin gerçekten hizmet edelim. Bu Edirne’yi pırıl pırıl, medeni ve yaşanılabilir bir şehir haline getirelim. Bunu başaracağız. Bunu yapabilmenin temel şartı biz ülkücüler olarak bu davaya gönül verenlerin bir yumruk gibi sımsıkı bir arada olmasıyla olur. Ülkemizin, milletimizin garantisi olan MHP ve onu doğuran ülküye her zaman bağlı kalacağız. İlelebet devam ettireceğiz. Ne mutlu Türküm diyene...” Açıklaması yaptı.

ÖZLEM CEYLAN