Çocuklar Burada Sosyalleşecek

Edirne Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın katılımıyla hizmete açıldı.

Çocuklar Burada Sosyalleşecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Gürkan, Edirne Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi Müdürü Özlem Takındı ile beraber merkezi detaylı bir şekilde gezip inceledi.

Hükümet Caddesi’nde açılan Sosyal Yaşam Merkezi’nin Müdürü Özlem Takındı, içerisinde oyun salonları, kütüphane, masa tenisi, resim atölyesi, tiyatro salonu ve bale salonu olan merkezde ayrıca çocuk ve ailelerin psikolojik yardım alabileceğini de söyledi.

Eğitimlerin alanında uzman öğretmenler tarafından verileceğini vurgulayan Müdür Takındı, okulla giden öğrencilerin öğleden sonra daha küçük yaşta olan çocukların ise sabah saatlerinde merkezde gerçekleştirilen etkinlik ve kurslara velileri ile birlikte katılabileceklerini dile getirdi.

                            

“Fırsat Eşitliği Sağlanacak”

Çocukların kötü alışkanlıklarından uzak kalmasında sosyal etkinlikler önemli olduğunun altını çizen Gürkan, “Bu merkezin özellikle dezavantajlı çocukların yaşama kazandırılması, eğitimde fırsat eşitliği sağlanması durumu yeterli olmayan öğrencilerimizin de sosyalleşme imkanlarından faydalanmasını amaçlıyoruz” dedi.

Başkan Gürkan, açılan merkezin Edirne’ye kazandırılan 4’üncü yaşam merkezi olduğunu ve yakın zamanda 5’incisinin de açılacağını ifade etti.

İpek Deniz