'Belediyede sistem çökmüş durumdadır'

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler öncesinde, aday adayları başvuruları devam ediyor. AK Parti Edirne İl Ar-Ge Başkanı Rasim Özgün, AK Parti Edirne belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yaptı. Özgün, 'Edirne belediyesinde sistem çökmüş ve gemi karaya oturmuştur. Dolayısıyla Edirne'mizi bu durumdan kurtarmak için önümüzde büyük bir fırsat var. Bunu iyi değerlendirmek gerekir' dedi.

'Belediyede sistem çökmüş durumdadır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“Edirne büyük bir köy görünümündedir”

Rasim Özgün partili partisiz bu onurlu gününde yanında bulunan ve desteğini esirgemeyen köylülerine, yanında bulunan dostlarına teşekkür ederek; “Dededen CHP’liyiz, AKP’ye oy vermem ama senin adaylığın olursa mahalle mahalle, köy köy, kahve kahve gelip senin tanıtımını yapmaya hazırız diye arkadaşlarıma da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Edirne’mizin geleceğine imza atacak meclis üyeleri ve belediye başkanlığı seçimleri var. Takdir edersiniz ki Edirne’yi 25 yıldır CHP’li başkanlar yönetiyor. Edirne başka illerle kıyaslandığında büyük bir köy görünümdedir. Alt yapısı çökmüş durumdadır. Birçok mahallede su sorunu yaşanıyor. Ulaşım sorunu ise ayrı bir garabet. Kısacası Edirne belediyesinde sistem çökmüş ve gemi karaya oturmuştur. Dolayısıyla Edirne’mizi bu durumdan kurtarmak için önümüzde büyük bir fırsat vardır. Bunu iyi değerlendirmek gerekir. 40 yıldır Edirne’de yaşayan bir vatandaş olarak Edirne’nin sorunlarını ve çözüm yollarını iyi bildiğimi düşünüyorum. Edirne’nin bu karmaşık sorunlarını ancak Ak Parti kadrolarının çözebileceğini iddia ediyorum. Bu kadroların da içimizde mevcut olduğunu söylüyorum. Lütfen önümüzdeki seçimlerde ön yargılı olmayın, ilerleyen günlerde adayımız belli olup, projelerimiz açıklanmaya başladığında size ne kazandıracağız, şehrimize ne kazandıracağız. Bunlara bakarak kararınızı ona göre veriniz diyorum.” Şeklinde konuştu.

Ak Parti olarak Edirnelilere kentimiz için yaşanabilir bir kent vaat ediyoruz diye Özgün;”Başkan adaylığı hangi arkadaşımıza nasip olursa olsun Edirne’de Ak Parti belediyeciliğini çekinmeden uygulayabilmek ve hayata geçirebilmek için var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyorum. Edirneliler Ak belediyecilik ile bu karmaşadan kurtulabilir.” Dedi.

Rasim Özgün kimdir?

Rasim Özgün, 1962 Süloğlu İlçesi Akardere Köyü doğumludur. İlkokulu köyünde okumuştur. 1974 yılında orta öğrenimini yapmak üzere Edirne’ye gelmiştir. Ortaokul ve liseyi devlet parasız yatılı olarak okumuştur. Edirne imam hatip lisesi mezunudur. Uzun yıllardan beri AK Parti Edirne İl yönetiminde yer alan Özgün, son 2 yılda da il yönetim kurulu üyesi ARGE başkanı olarak devam etmiştir. Son 2 seçimde seçim koordinasyon merkezi başkanlığını yürütmüştür. 1 dönem de siyaset akademisi koordinatörlüğünü yaparak partisine katkıda bulunmuştur.

Konuşmasının ardından AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe Rasim Özgün’ün başvurusunu aldı. Aday adaylığı başvuruları devam ederken Ak Parti İl Başkanlığı Binası önünde gün boyu davul- zurna çalması görenleri şaşırttı.

Ak Parti’de 05- 12 Kasım tarihleri arasında yapılacak olan belediye başkan aday adaylığı başvuru süreci yoğun katılım dolayısıyla 16 Kasım 2018 Cuma saat 17.00’ye kadar uzatıldı.

Özlem Ceylan