BELEDİYE OKUL AÇACAK

Edirne Belediye Meclisi'nin Şubat Ayı olağan toplantısı yapıldı. Toplantı öncesinde Ulusal ve Uluslararası tekvando ve yağlı güreş şampiyonalarında başarılı olan sporculara Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan tarafından tam altın takdim edildi. Gürkan, önümüzdeki dönemde 'Edirne Belediyesi Kırkpınar Pehlivan Yetiştirme Okulu' açmaya karar verdiğini de dile getirdi.

BELEDİYE OKUL AÇACAK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Belediye meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen 59’uncu meclis toplantısında 6 gündem 3 gündem dışı madde görüşülüp karara bağlandı.

Alt Yapı Çalışmaları Başlıyor

Altyapı çalışmaları ile ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten Gürkan, kazı çalışmalarına Şubat Ayı’nın ortalarında Kocasinan Mahallesi’nde başlanacağını söyledi. Çarşamba gününden itibaren 5 yılda neler yapıldığına dair kitapçıkların basılıp dağıtılacağı haberini veren Başkan Gürkan, Edirne için yapılan projelerden bahsetti.

Meclise Teşekkür Etti

Mart Ayı meclisinin son meclis olacağını ve 19 Şubat’ta sonraki dönemin meclis listelerinin belli olacağını söyleyen Başkan Gürkan: “Meclise devam edecek veya edemeyecek olan arkadaşlarımız olacaktır. Ben belki martta hepinizi göremeyebilirim. Şimdiden yaptığınız her şey için özverili çalışmalarınız için teşekkür ederim. Belediye meclisinde mensubu olduğumuz partilerin değil hep temsilcisi olduğumuz Edirne halkının temsilcisi olduğunuz için teşekkür ederim. Yeni dönemde de aynı şekilde başarıyla devam edeceğine eminim” ifadelerini kullandı.

İpek Deniz