Saadet Partisi Adayları'nı tanıttı

Saadet Partisi 27. Dönem Edirne Milletvekili adayları düzenlenen toplantı ile basına tanıtıldı.

Saadet Partisi Adayları'nı tanıttı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toplantıda, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş DGM hâkimi emekli albayın Ankara’dan birincisi sıradan aday gösterilmesini sorusuna ise net cevap vermedi.

Saadet Partisi Genel Başkan YardımcısıMustafa İriş, Saadet Partisi Edirne İl Başkanlığı'nda gerçekleşen toplantıda, parti olarak seçimlere hazır olduklarını belirtti.

Türkiye'de her kesimden insanın oyunu istediklerini dile getiren İriş, çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. CHP ve İYİ Parti ile kurdukları ittifak sayesinde partilerinin baraj kaygısının ortadan kalktığını ifade eden İriş, “Saadet Partisi favori oldu. Bunu zaten sosyal medyada ve gezip gördüğümüzde anlayabiliyoruz.” dedi.

‘Çalışmalar başladı’

Seçimler yaklaştıkça çalışmalarının artacağını dile getiren İriş, "En büyük hedefimiz 80 milyon ülke insanının kardeşliğidir. Önce kardeşlik olacak. Bu ülkede yaşamanın zevkini yaşamalıyız. Bu olmadan olmaz. Değerlerimizi ortaya çıkaracağız." ifadelerini kullandı.

Net Cevap Vermedi

Bir gazetecinin, 28 Şubat’ta Refah partilileri tutuklayan Devlet Güvenlik Mahkemesi Hâkimi emekli Albay Tanju Güvendiren ’in Saadet Partisi’nden 1.sıra milletvekili adayı olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz sorusuna, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş şöyle cevap verdi: “Yani biz o kadar akılsızız ki bizi yıkan herkesi bünyemizde topluyoruz. Artık Türk halkı eskisi gibi değil her şeyi görüyorlar. Bunlardan daha kötülerini de gördük” şeklinde cevapladı.  İriş bunun doğru bir haber olmadığını aksine bahsi geçen adayın o dönemde Refah Partisi mensupları lehine kararlar alan bir kişi olduğunu ifade etti.

Toplantının ardından, Saadet Partisi 27. Dönem Edirne Milletvekili adayları hakkında kısaca bilgi verilerek basına tanıtıldı. 4 adayın yer aldığı listede birinci sırada Ali Demirkıran, ikinci sırada Ayhan Özkan, üçüncü sırada Mansur İriş, dördüncü sırada ise Recai Taşkın yer aldı.

İpek Deniz