Şehit aileleri ve gazilerle iftar

Edirne Belediyesi Başkanı Recep Gürkan, geleneği bozmayarak her Ramazan Ayı'nda olduğu gibi bu sene de Şehit Aileleri ve Gazilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Şehit aileleri ve gazilerle iftar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Belediyesi şehirdeki bir restoranda şehit aileleri ve gazilere iftar verdi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Çiftçi, Edirne Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ahmet İsmailoğlu’nun da katıldığı iftarda, Edirne Müftülüğü görevlisi Nuri Böcekbakan iftarın ardından şükür duası yaptı.

Belediye Başkanı Gürkan, yaptığı konuşmada, şehit aileleri ve gazilerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Belediye olarak her zaman şehit ailelerinin ve gazilerin yanında ve destekçisi olacaklarını belirten Gürkan, şunları kaydetti: “Biri, iki cihan serveri Peygamberimiz Hazreti Muhammet Mustafa, bir diğeri milletimizin kurtarıcısı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk. O yüzden her iki Mustafa da bu milletin sevgilisi ve sevdalısıdır.”

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, şartlar ne olursa olsun sadece Belediye Başkanı Recep Gürkan olarak değil bir vatandaş olarak da her zaman şehit ailelerinin ve gazilerimizin yanında olacağını dile getirdi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, iftarın ardından şehit aileleri ve gaziler ile sohbet ederek birebir ilgilendi.

İpek Deniz