Gönüllü yardımseverleri buluşturuyorlar

22 Dost Eli Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği'nin olağan genel kurulu yapıldı.

Gönüllü yardımseverleri buluşturuyorlar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Genel Kurul toplantısınadernek üyelerinin yanı sıraEdirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu dakatıldı. Divan kurulunun seçilmesi ile başlayan olağan genel kurulda, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Gündem maddeleri görüşüldü ve karara bağlandı.

Yönetim belirlendi

22 Dost Eli Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği’nin yönetimi, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Esvet Kütük, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergin Toros, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ceren Tüzüner, Genel Sekreter Zahide Şendul, Sayman Ertan Sağlam, Üye Özgür Bahçeci ve Üye Akın Kabtan’dan oluştu.

Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Bahçeci, 22 Dost Eli Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği’nin 17 Aralık 2018 tarihinde sokak hayvanlarına ve çevreye duyarlı insanları bir araya gelmesiyle kurulduğunu söyleyerek; amaçlarının sokakta kalmış, sesini çıkaramayan, seslenemeyen hayvanlara gerek veteriner hizmeti, gerek yemek, gerekse barınma hizmeti vermek olduğunudile getirdi.

Bunların hepsini de gönüllü olarak karşıladıklarını belirten Bahçeci, özellikle yardıma ihtiyacı olan hayvanları, yardım edebilecek insanlarla buluşturmada bir köprü görevi gördüklerini söyledi.

Berk Söylemez