Damat Korucu'ya formalı jest

Edirne'de dünya evine giren Duygu Sabandüzen ve Sabri Korucu'nun nikâhında arkadaşları Birhan Didin, Kovid-19 önlemleri kapsamında farklı bir sürpriz yaparak takı yerine tuttukları takımın futbolcularının imzasının yer aldığı formayı hediye etti. Farklı takım fanatikleri olmalarına rağmen damat Korucu'ya jest yapmak isteyen Didin, teknik heyetteki arkadaşı aracılığı ile imzalattığı forma ile sürpriz yaptı.

Damat Korucu'ya formalı jest
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nikâh sırasında ilginç bir sürpriz yaşandı. Fatih Terim hayranı olan damat Sabri Korucu, büyük bir sürprizle karşılaştı. Yakın arkadaşı olan Birhan Didin, damada yaptığı sürprizle Fatih Terim başta olmak üzere diğer futbolcuların da imzasının bulunduğu formayı hediye etti. İmzalı forma, davetlilerin alkışları arasında damada hediye edildi.

Takı yerine formalı jest

Teknik heyetteki bir arkadaşı aracılığı ile damat Korucu'nun tuttuğu takımın teknik direktörü ve futbolcularının imzaladığı formayı hediye etmek ve farklılık oluşturmak istediğini belirten Birhan Didin, Kovid-19 süreci devam ettiği için alınan önlemler kapsamında takı yerine farklı bir jest yaptığını söyledi.

"Moral ve unutulmayacak bir anı oldu"

Kovid-19 sürecinden dolayı hayal ettikleri gibi bir organizasyon ve düğün gerçekleştiremediklerini ve morallerinin bozuk olduğunu söyleyen damat Sabri Korucu; "Tabii ki her şeyin başı sağlıktır. Ama bu süreç herkesi olduğu gibi evlenecek çiftleri de etkiledi. Kısıtlı sayıda katılımcıyla yaptığımız nikâh organizasyonumuzda arkadaşımın bana bu şekilde bir jest yapmış olması bize büyük moral ve unutulmayacak bir anı oldu. Arkadaşım koyu Fenerbahçeli olduğu için bu şekilde bir şey beklemiyordum şaşırdık ve çok mutlu olduk" dedi.

Özlem Ceylan