Turizm elçisi Dinar'ın adı yaşatılacak

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ve kentin sevilen esnaflarından  birisi olan Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar'ın adı yaşatılacak.

Turizm elçisi Dinar'ın adı yaşatılacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Belediye Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın başkanlığında Atatürk Kültür Merkezindeki toplantıda 16 gündem, 13 gündem dışı madde görüşülerek, karara bağlandı.

Edirne Belediye Meclisi, 2023 yılının ilk toplantısında kente sunduğu katkılar ve tanıtımlarından dolayı Edirne turizm elçisi payesi ve beratı verilen Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, vefatının ardından unutulmadı.

Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğeri Kalite Koruma Derneği Başkanı ve Edirne Turizm Elçisi Bahri Dinar'ın isminin uygun görülen bir cadde veya sokağa verilmesi gündem dışı madde olarak sunuldu. Öneri oy birliği ile cadde ve sokak isimleri komisyonuna sevk edildi.

Dinar'ın  vefatının sevenlerini yasa boğduğunu söyleyen Başkan Akın, ayrıca Dinar’ın adını yaşatmak için farklı projeler de hayata geçireceklerini ifade etti.

Özlem Ceylan