Kadın müdürlerden yıl içinde yapılan çalışmalarla ilgili sunum

Edirne İl Genel Meclisi Mayıs ayı toplantılarının ikinci birleşimi Meclis Başkanı Çiğdem Gegeoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda müdürlüklerinin yıl içinde gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili sunum yapıldı.

Kadın müdürlerden yıl içinde yapılan çalışmalarla ilgili sunum
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne İl Genel Meclisi Mayıs ayı toplantılarının ikinci birleşimi yoklamanın alınması ve tutanak özetlerinin okunması ile başladı.

Daha sonra gündem maddeleri görüşüldü. İmar ve Bayındırlık Komisyonu tarafından Sazlıdere köyü sahil kesimi ikinci etap revizyon imar planı hakkında hazırlanan rapor komisyon Başkanı Mehmet Güneş Yılmaz tarafından meclise sunuldu.

Ortak amaçlarının Edirne olduğunu söyleyen Meclis Başkanı Çiğdem Gegeoğlu, her ilçeden üyenin bulunduğunu ve sorunların çözümü için hep birlikte hareket edeceklerini ifade etti.

Edirne İl Genel Meclisi ikinci birleşim toplantısına katılan İl Özel İdaresi Yazı İşleri Müdürü Göknur Ata ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Meral Üymez, müdürlüklerinin yıl içinde gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili sunum yaptı.

Muhtar bilgi sitemine ilişkin de açıklama yapan Yazı İşleri Müdürü Göknur Ata, "Önceki yıllarda çok fazla talep vardı. Cumhurbaşkanımızın muhtarlarla yaptığı toplantı sonrası çok daha fazla talep olmuştu. Taleplerini oradan dile getiriyorlardı ama zamanla bu sayı azaldı. Kuruma gelip de dilekçe verenler oluyor" dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Gegeoğlu, Göknur Ata’ya sunumu için teşekkür etti. Muhtarların bilgi sisteminin önemli olduğunu belirten Gegeoğlu, o sistemin muhtarların yıl boyunca açtığı taleplerle ilgili bir arşiv gibi ve direkt temas, talep açma yeri olduğunu aktardı.

Ata’nın ardından İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Meral Üymez de yürütülen çalışmalarla ilgili sunum yaptı. Toplantı, sunumların ardından sona erdi.

Mayıs ayı toplantılarının üçüncü birleşimi 06 Mayıs Pazartesi gerçekleştirilecek.

İpek Esma Çeşme