Emniyet güçleri huzur ve güven için çalışmalarına devam ediyor

Edirne'de son bir haftada 5 terör örgütü mensubu ile haklarında çeşitli suçlardan arama kararı bulunan 46 kişi göz altına alındı.

Emniyet güçleri huzur ve güven için çalışmalarına devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’de güvenlik güçleri tarafından terörle mücadele faaliyetleri kapsamında 5 terör örgütü üyesi yakalandı. Emniyet ve asayişin sağlanmasına yönelik faaliyetlerde ise haklarında çeşitli suçlardan yakalama kararı bulunan 46 şahıs gözaltına alındı.

Terörle mücadeleye yönelik faaliyetler kapsamında Edirne İl Jandarma Komutanlığı ve Hudut Birlikleri tarafından 5 terör örgütü mensubu kıskıvrak yakalandı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin gerçekleştirdiği faaliyetler sonucunda 1 PKK/KCK üyesi yakalanarak gözaltına alındı.

Hudut Birlikleri tarafından gerçekleştirilen faaliyetlerde ise yasa dışı yollardan Yunanistan’a geçmeye çalışan 4 FETÖ mensubu yakalanarak haklarında yasal işlem başlatıldı.

Emniyet ve asayişin sağlanmasına yönelik faaliyetler kapsamında da UYAP üzerinden haklarında çeşitli suçlardan yakalama kararı bulunan 10’u yabancı uyruklu olmak üzere 26 şahıs ile askeri suçlardan aranan 20 şahıs göz altına alındı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı’nca yapılan açıklamada, “Emniyet ve asayişin sağlanması ve terörle mücadeleye yönelik çalışmalara yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir.” İfadelerine yer verildi.

Doğukan Vurgun