Edirne'de 'Uluslararası Öğrenciler Kardeşlik Pikniği' düzenlendi

Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği tarafından Trakya Üniversitesi'nde okuyan Orta Asya ve Balkan ülkelerinden gelen 25 farklı ülkeden 60 Uluslararası misafir öğrencilerle yıllardır geleneksel hale gelen 'Uluslararası Öğrenciler Kardeşlik Pikniği' etkinliği gerçekleştirildi.

Edirne'de 'Uluslararası Öğrenciler Kardeşlik Pikniği' düzenlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Trakya Üniversitesi'nde eğitim gören Orta Asya ve Balkan ülkelerinden gelen 25 farklı ülkeden 60 uluslararası misafir öğrenci, Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği tarafından düzenlenen geleneksel "Uluslararası Öğrenciler Kardeşlik Pikniği" etkinliğinde bir araya geldi.

Etkinlikte kavurma ve köfte ikram edildi. Etkinlik, sadece yemekle sınırlı kalmayarak, çeşitli eğlenceli etkinliklere de ev sahipliği yaptı. Çuvalda yürüme, yumurta taşıma, halat çekme, sandalye kapmaca ve dart gibi ödüllü yarışmalarla öğrenciler keyifli vakit geçirdi.

Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Hakan Çalışkan ve Başkan yardımcısı Nahide Demir dereceye giren uluslararası öğrencilere ödül ve hediyelerini takdim etti.

Trakya Uluslararası Öğrenci Dernek Başkan Yardımcısı Yunus Emre Altun, katılım sağlayan öğrencilere teşekkür ederek dönem sonuna kadar etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

Yarışmalar ve oyunlar eşliğinde güzel bir gün geçirdiklerini söyleyen Trakya Uluslararası Öğrenci Dernek Başkan Yardımcısı Yunus Emre Altun, katılım sağlayan tüm öğrencilere teşekkür etti.

Dönem sonuna kadar program ve etkinliklerin hız kesmeden devam edeceği belirtildi.

Burcu Temel