Zafer Partisinin iletişim çadırı kaldırıldı

14 Mayıs cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için çalışmalarını sürdüren Zafer Partisi Edirne İl Teşkilatının seçim çadırı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in mitingi dolayısıyla kaldırıldı.  Zafer partisi Edirne kurucular kurulu ve merkez disiplin kurulu üyesi Kürşad Şendal, Edirne'nin huzur bölümü olduğunu belirterek, yaptığı açıklama ile duruma tepki gösterdi.

Zafer Partisinin iletişim çadırı kaldırıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’de Saraçlar Caddesinde İl seçim kurulu kararıyla Zafer Partisi Edirne Teşkilatının seçim çadırları İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in mitinginden dolayı kaldırıldı. İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in mitingi nedeniyle kaldırılan iletişim çadırları gece 01.00 itibariyle tekrar kurulacağı belirtildi.

İletişim çadırının kaldırılması hakkında açıklamalarda bulunan zafer partisi Edirne kurucular kurulu ve merkez disiplin kurulu üyesi Kürşad Şendal, “Edindiğimiz bilgiye göre de isim ve makamı bizce bilinen şahsı bizzat göstererek parti bayraklarınız ve görsellerinizi gece yarısı bıçakla kesme planı yapıyorlar, demeleri üzerine söz konusu şahısla şahsen yüz yüze görüştüm.  Bir kez daha hatırlatmakta yarar görüyorum.  Sakın böyle bir girişimde bulunmayın. Edirne huzur kentidir” dedi.

 
"Terör ve teröristlerin yanında olmayacağız"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Edirne Saraçlar Caddesi'nde partisince tertiplenen mitingde konuşma yapacağını, aynı cadde üzerinde bulunan Zafer Partisi Seçim İletişim Çadırının kaldırılması için çeşitli girişimlerde bulunulduğunu öğrendiğini aktaran Şendal, "Edirne huzur kentidir. Huzurumuzu bozmayalım, hangi partiye mensup olursa olsun Edirneli hemşeriliklerimizin güvenliği, seçimin sağlıklı ve demokratik ortamda yapılması için hepimiz sorumluluğumuzun farkında olalım. Bugün geldiğimiz noktada miting başlayacak tekrar bir dilekçe verilerek il seçim kurulunun almış olduğu kararın seçim çadırı olarak kullandığımız çadırın kaldırılması kararı alınmış. Biz de bu karara uyarak çadırımızı kaldırıyoruz. Biz Zafer Partisi olarak asla terör ve teröristlerin yanında olmayacağız.  Zafer Partisinin seçim iletişim çadırı miting sonrası gece 01:00 itibari ile tekrardan saraçlar caddesindeki yerine kurulacak” ifadelerine yer verdi.

Doğukan Vurgun