Yaz tatiline fit girmek isteyen vatandaşlar zayıflama çaylarına yöneliyor

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte tatil sezonuna hazırlık yapmak isteyen vatandaşlar aktarlardan çeşitli gıda takviyeleri, detox çayları ve zayıflama ilaçları tercih ediyor. Aktar Sedef Baraz, vatandaşların zayıflamaya yardımcı çaylara ve gıda takviyelerine yoğun talebi olduğunu belirtti.

Yaz tatiline fit girmek isteyen vatandaşlar zayıflama çaylarına yöneliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaz tatili hazırlıkları başladı. Havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlar tatil planlamaları yaptı. Sezona fit bir şekilde girmek isteyen vatandaşlar aktarlardan çeşitli gıda takviyeleri, detox çayları ve zayıflama ilaçları yöneliyor. Vatandaşlar aldıkları ürünler yardımıyla kilo vererek yaz tatilini güzel geçirmek istiyor.

Aktar Sedef Baraz, vatandaşların zayıflamaya yardımcı çaylara ve gıda takviyelerine yoğun talebi olduğunu söyledi.

Zayıflamak isteyen vatandaşların ek takviye olarak detoks çayları, vitaminler ve takviye gıdalar talep ettiklerini ifade den Baraz, “Daha çok çay üzerine yoğunlaşma var. Bu aralar çok fazla ödem problemi olduğu için ödeme özel takviye edici gıdalar da var. Çayı kullanamam diyenler için ayrıyeten takviye edici gıdalar var. Hem yağ yakıcı hem ödem atıcı olan çaylarımız ve tablet formunda olan ama ilaç olmayan takviye edici gıdalarımız var. Bunun yanında sadece ödem olarak düşünmeyelim. Bağırsak sendromları olanlar da var. Kabızlık problemi çekenlerde de aynı problemleri yaşıyoruz. Onları da yönlendiriyoruz aynı şekilde.” Dedi.

Baraz, ürünlerin hepsinin Tarım Bakanlığı onaylı olduğunu ve gerekli belgelerinin olduğunu anlattı.

Ürünlerin vücuttaki ödemi atmaya yardımcı olduğunu aktaran Baraz, aynı zamanda yerleşmiş yağ yakımına ve iştah kesmeye yönelik ürünlerin de olduğunu kaydetti.

Ürünleri kullanmadan önce üzerindeki ibarelerin incelenmesi gerektiğine vurgu yapan Baraz, “

Biz müşterileri geldiklerinde de bilgilendiriyoruz. Kesinlikle kalp, şeker hastaları, karaciğerle ilgili problemi olanlar ve hamile anneler kullanamaz diye uyarmalar var. Günde bir taneden fazla kullanılmayan ürünler de var aralarında. Bunları da özellikle belirtiyoruz. Ona göre kendilerini bu şekilde ürün tavsiyesinde bulunabiliyoruz. Yavaş yavaş yaza girmeye başladığımız bu dönemlerde daha çok talepler artıyor tabi.” Şeklinde konuştu.

Doğukan Vurgun- Dilek Şahin