Vatandaşlar büyük ikramiye için sıraya girdi

Edirneliler Milli Piyango tarafından yılbaşına özel yapılan 400 milyon TL'lik büyük ikramiye çekilişini kazanma umuduyla bilet satıcılarına akın etti.

Vatandaşlar büyük ikramiye için sıraya girdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni yıla günler kala Milli Piyango satış bayilerinde yoğunluk yaşanıyor.

Milli piyango biletlerine ilgi arttı. Vatandaşlar her yılbaşı akşamı olduğu gibi bu yılda piyango idaresinin gerçekleştireceği özel çekilişi zengin olma umudu ile bekliyor. Talihin yüzüne güleceğini düşünenler şimdiden bilet almaya başladı.

Milli piyango idaresi yılbaşı çekilişi için büyük ikramiye tutarını bu yıl 400 milyon lira olarak belirlenmişti.

Büyük ikramiyeyi kazanma umuduyla vatandaşlar bilet satıcılarına akın etti.

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinin biletleri satılmaya başlandı. 10 Kasım itibariyle satışa sunulmaya başlanan biletler, yoğun ilgi görmeye başladı. Çeyrek bilet 100 TL, yarım bilet 200 TL, tam bilet ise 400 TL'den satışa sunuluyor.

Bu yılki çekiliş heyecanının başladığını dile getiren Şans oyunları bayii sorumlusu Sevda Rastgele, biletlerin Kasım ayı itibari ile satışa sunulduğunu ve şansına güvenenlerin bilet almaya başladığını söyledi.

Bu yıl tüm zamanların en yüksek ikramiyesinin dağıtılacağını ifade eden Rastgele, “Büyük ikramiye bu yıl 400 milyon lira ve dağıtım garantili.  Heyecanlı geçecek diye düşünüyorum. Talihine güvenenler mutlaka şansını denesin. Büyük ikramiye inşallah bizim bayiimizden satılan bilete isabet eder. Şans herkesten yana olsun. Bol şanslar diliyorum şimdiden vatandaşlara.” Dedi.

Milli piyango 2024 yılı yılbaşı büyük ikramiyesi 400 milyon TL, dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 2 milyar 355 milyon 650 bin TL olacak. Bilet fiyatları ise çeyrek 100 lira, yarım 200 lira, tam bilet ise 400 lira olarak belirlendi.

Yılsonu yaklaştıkça satışların arttığını ifade eden Rastgele, “kasım ayında satışlara başladık ve her geçen gün satışlarımız artıyor. Yılsonuna yaklaştıkça satışlar daha da çok artıyor. Biletlerin satışa çıktığı andan itibaren satışlarımızı çok iyi gidiyor.” Şeklinde konuştu.

Yılbaşı ikramiyesi hayal edenler biletlerini gezici ve sabit bayilerin yanı sıra online olarak www.millipiyangoonline.com adresinden Milli Piyango Şans Oyunları uygulanmasından dijital olarak alabilecek.

Milli piyango yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiyenin tamamı dağıtım garantili olacak. Belirlenen kural ile bilet payına bakılmaksızın, büyük ikramiye, isabet ettiği satılan bilet ya da biletler arasında eşit olarak dağıtılacak. Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiye çekilişi satışı yapılan bilete çıkana kadar devam edecek.

İpek Esma Çeşme