Vali Kırbıyık ve Eşi şehit kabirleri ziyaret etti

Edirne Valisi Sn. H. Kürşat Kırbıyık ve eşi Dilek Kırbıyık, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle Edirne Yeni Şehir mezarlığında Şehit Polis Serhan Alışkan ve Şehit Polis Nefize Çetin Özsoy'un kabirlerini ziyaret etti.

Vali Kırbıyık ve Eşi şehit kabirleri ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şehitlerimizin aileleriyle yakından ilgilenerek başsağlığı ve sabır dileyen Vali H. Kürşat Kırbıyık ve eşi Dilek Kırbıyık, şehitlerimizin anne babalarıyla birlikte kabirlerin başında dua ettiler.

     Vali Kırbıyık, “Bugün şehitlerimizin meslektaşları ile birlikte burada, aziz şehitlerimizin kabirleri başındayız. Kıymetli emanetimiz, Şehit ailelerimiz, bilmenizi isterim ki; buradaki kızlarımız sizin kızlarınız, evlatlarımız sizin evlatlarınızdır. Bizler sizlerin emrinizdeyiz. Evet, dünyevi hiçbir şeyle Aziz Şehitlerimizin haklarını ödeyemeyiz; ancak emanetlerini güçlü bir şekilde muhafaza etmeyi, başımıza taç etmeyi boynumuzun borcu biliriz. Onlar, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korumak, şanlı bayrağımızı vatan semalarında özgürce dalgalandırmak uğruna hayatlarınızı feda ettiler. Aziz şehitlerimizin bu vatan ve millet için yaptığı fedakârlık, hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar yüce ve emsalsizdir. Ruhları şad mekânları cennet olsun” ifadelerine yer verdi.

Edirne Yeni Şehir Mezarlığındaki kabir ziyaretine İl Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar, İl Jandarma Komutanı Albay Abdulkadir Seri, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş ve şehitlerin meslektaşları emniyet mensupları katıldı.

Haber Merkezi