Vali Kırbıyık ve beraberindeki heyetten Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği'ne ziyaret

Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık ve beraberindeki heyet Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği(TEMAD) Edirne Şubesini ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Kırbıyık ve beraberindeki heyetten Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği'ne ziyaret

Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık ve beraberindeki heyet, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği(TEMAD) Edirne İl Başkanı Aydın Bildiş, ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Yürütülen çalışmalar hakkında Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği(TEMAD) Edirne İl Başkanı Aydın Bildiş’ten bilgi alan Vali Kırbıyık ve beraberindeki heyet Vatan ve Millet aşkı ile görev yapmış emekli astsubaylara gösterdikleri üstün başarı ve mücadeleden dolayı teşekkür etti.

Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık’ın Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği(TEMAD) Edirne Şubesi ziyaretinde İl Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar, İl Jandarma Komutanı Albay Taşkın Keleş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş ve İl Sağlık Müdürü Dr. M. İshak Yıldırım da yer aldı.

 Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği(TEMAD) Edirne İl Başkanı Aydın Bildiş, Vali Kırbıyık ve beraberindeki heyetin ziyaretlerinden memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Özlem Ceylan