Üniversite öğrencilerinden Turizm Haftası şenliği

Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından 'Turizm Haftası' etkinlikleri çerçevesinde şenlik düzenlendi.

Üniversite öğrencilerinden Turizm Haftası şenliği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Trakya Üniversitesi Ayşekadın Yerleşkesi Yabancı Diller Yüksekokulu önünde gerçekleştirilen Turizm Haftası şenliği bando eşliğinde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Turizm Haftası şenliğinde dans ve motosiklet gösterileri , öğrencilerin konserleri ve DJ performanslarıyla devam etti. Sabah erken saatlerde başlayan şenlikte öğrenciler konserler ve müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

Şenlikte renkli görüntüler oluştu. Katılımcılar gösterileri telefonlarına kaydetti. Şenliğe, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, Edirne Tanıtım Turizm Derneği Başkanı Bülent Bacıoğlu ve Edirne İl Turizm Müdür Yardımcısı Kenan Koçak ve öğrenciler katıldı.

Programda konuşan Edirne Tanıtım Turizm Derneği Başkanı Bülent Bacıoğlu, turizmin sürdürülebilir olması için çalıştıklarını belirtti.

Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu,Turizmin gelişmesi için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından Modern Dans Topluluğu gösteri yaptı. Yoga ve Nefes Topluluğu da şenlikte yoga yaptı. Katılımcılar, öğrencilerin stantlarını dolaşarak çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

İpek Esma Çeşme- Sercan Güder