Uluslararası öğrenciler, Ramazan ayında unutulmadı

Edirne'de 2023-2024 eğitim öğretim yılında Trakya Üniversitesi'nde okuyan uluslararası öğrenciler Ramazan ayında unutulmadı. Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği tarafından 15 farklı ülkeden gelen 60 öğrenci evlerinde ziyaret edilerek gıda ve erzak kolisi dağıtıldı.

Uluslararası öğrenciler, Ramazan ayında unutulmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği Başkan Yardımcısı Yunus Emre Altun, öğrenci evlerinde toplamda 15 farklı ülkeden gelen 60 öğrenciyi ziyaret ederek evine gıda ve erzak kolisi bıraktıklarını belirtti.

Uluslararası öğrencileri yalnız bırakmadıklarını aktaran Altun, bundan sonraki ziyaretlerde et dağıtımı yapacaklarını aktardı.

"Osmanlı geleneğini devam ettiriyoruz"

Osmanlı'dan günümüze gelen misafirperverliğin ülkemizde de devam ettiğini söyleyen Altun, "Ülkemize gelen uluslararası misafir öğrencilerimize de her daim misafirperverliğimizi gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz. Başı rahmet ortası mağfiret sonu da Cehennem azabından Kurtuluş diye adlandırılan Oruç ayı Ramazan-ı Şerif ayında yardımsever bağışçılarımıza ihtiyacımız var. Dernek başkanımız Sayın Hakan Çalışkan ve yönetimimiz adına değerli bağışçılarımıza ve Edirne İHH İnsani Yardım Derneği'ne yapmış oldukları yardımlardan dolayı teşekkür eder Tüm İslam aleminin Ramazan'ı Şerifini kutlar hayırlı Ramazanlar dilerim" ifadelerine yer verdi.

İpek Esma Çeşme