Ulus Pazarı bu hafta da yoğun ilgi gördü

Edirne'de her hafta Cuma Günü kurulan yerli ve yabancı birçok turistin uğrak noktalarından olan Ulus Pazarı her hafta olduğu gibi bu hafta da yoğun ilgi gördü.

Ulus Pazarı bu hafta da yoğun ilgi gördü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yerli ve yabancı birçok vatandaşın ilgi odağı olan Ulus Pazarı bu hafta adeta doldu taştı. Her türlü giyim eşyasının yer aldığı pazarın yurtdışından da birçok müşterisi var. Komşu ülke Yunanistan ve Bulgaristan’daki illerden gelen birçok yabancı turist, Cuma günlerini Edirne’de geçiriyor. Alışverişini yapan turistler esnafın yüzünü güldürüyor.  Yağışlı günlerin yerini güneşe bırakmasının ardından vatandaşların alışveriş yapmak için ilk durağı Ulus Pazarı oldu.

Özellikle komşu Ülke Bulgaristan ve Yunanistan'dan günübirlik alışveriş için gelen turistler, sabahın erken saatlerinden itibaren çarşı ve pazarın yolunu tuttu. Sabaha karşı gelerek tezgâhlarını açan pazar esnafı müşterilerini beklemeye başladı.

Bulgaristan ve Yunanistan’dan alışveriş yapmaya gelen vatandaşlar gıdadan, kozmetiğe, tekstilden, ev eşyasına kadar birçok ihtiyaçlarını Ulus Pazarından karşılıyor.

Burcu Temel- Dilek Şahin