Ücretsiz Dil Kursları Geliyor

Edirne Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanlığı Yunanca ve Bulgarca dil kursu açacak. EDESOB Başkanı Kemal Cingöz, kente gelen Yunan ve Bulgar ziyaretçilerle daha sağlıklı iletişim kurabilesinler diye esnaflar için ücretsiz dil kursu açacaklarını duyurdu.

Ücretsiz Dil Kursları Geliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Birlik Harekete Geçti

                Dövizdeki kur farkı nedeniyle Edirne’ye ilgisi artan Yunan ve Bulgar ziyaretçilerle kent esnafının daha sağlıklı iletişim kurabilmelerini sağlamak için Edirne Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanlığı kolları sıvadı. EDESOB yakın zamanda esnaflar için sektörel dil kursu açacaklarını duyurdu.

“Üniversite iş birliği yapacağız”

                EDESOB Başkanı Kemal Cingöz, esnaflara yönelik ücretsiz Yunanca ve Bulgarca dil kurslarını açacaklarını şöyle duyurdu;  “Esnaf için Bulgarca ve Yunanca dil kursu açmayı düşünüyoruz. Satış tekniği ve müşteri memnuniyeti kursumuzun içeriği. Trakya Üniversitesi ile toplantı yapıyoruz. Üniversite ile sözleşme yapacağız. Esnafa en azından Bulgar ve Yunanlar tezgâhına geldiği zaman onların diliyle hitap etme gayretimiz olacak. Bize esnaf tarafından dil kursu ile ilgili bir talep var. Edirne Ticaret ve Sanayi odasıyla birlikte bir broşür hazırlıyoruz. Esnafımıza Bulgarca ve Yunanca kelimelerin olduğu ve Türkçe karşılıklarının olduğu bir sözlük dağıtacağız. Dağıtımını İl Ticaret Müdürlüğü yapacak”

                Dil kurslarının bir ay içerisinde başlaması bekleniyor.

Özlem Ceylan