Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği üyeleri, huzurevi sakinleriyle bir araya geldi

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Edirne İl Başkanı Aydın Bildiş ve dernek üyeleri, Huzurevi'nde kalan yaşlıları ziyaret ederek onların eğlenceli bir gece geçirmelerine ortak oldular.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği üyeleri, huzurevi sakinleriyle bir araya geldi

Edirne Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin Özbaş, Müdür Yardımcısı Sebahattin Bilgiç ve Huzurevi Müdürü Tamer Tahmazoğlu da müzik ziyafetinin yaşandığı bu anlamlı gecede huzurevi sakinlerini ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği üyelerini yalnız bırakmadı.

Çeşitli ikramların yapıldığı ve müzik ziyafetinin yaşandığı bu anlamlı gecede huzurevi sakinleri, gönüllerince eğlenme imkânı buldu. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Edirne İl Başkanı Aydın Bildiş ve dernek üyeleri yaşlılarla hem sohbet etti hem de çalan türkü ve şarkılar eşliğinde eğlenmelerine ortak oldular.

Düzenlenen eğlencede yer alan Halk Eğitim Merkezi Bağlama Öğretmeni Mustafa Dalgıç da çaldığı türkülerle, huzurevi sakinlerinin bazen eğlenceli bazen ise hüzünlü anlarına şahit oldu.

“Sosyal sorumluluk projelerinde de var olmaya çalışıyoruz”

TEMAD Edirne İl Başkanlığı olarak, üyeler arasındaki dayanışma ve işbirliğini güçlendirme çalışmalarının yanında kamu yararına çalışan bir sivil toplum kuruluşu olmanın gereği olarak sosyal sorumluluk projelerinde de imkânlarımız ölçüsünde var olmaya çalıştıklarını söyleyen Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Edirne İl Başkanı Aydın Bildiş,  “Bu faaliyetlerimizden birisi olarak Edirne Huzurevinde kalan büyüklerimizi ziyaret ederek gönüllerini almak istedik. Aslında amacımız yeni yıla birlikte girecek bir tarihte etkinlik yapmaktı ama Ankara’daki programlarımız nedeniyle bu tarihi biraz öne çekmek zorunda kaldık. TEMAD olarak kimsesiz çocuklarımızın ve yaşlılarımızın yanında olmayı da her zaman bir milli görev olarak görmekteyiz ve bu yolda yapılacak faaliyetlere destek vermeye hazırız. Huzurevinde ikamet eden bilgi ve tecrübelerine her zaman muhtaç olduğumuz büyüklerimizle birlikte vakit geçirmekten mutlu olduk. Huzurevinde bizler de huzur bulduk. Kendimizi bir ziyaretçi olarak değil, bizlere evlerini ve gönüllerini açan büyüklerimizin misafirleri olarak gördük” ifadelerine yer verdi.

“Onlarla güzel bir an paylaşma şansını yakaladık”

Huzurevinin bu gece sadece sakinlerine değil, onlarla güzel bir an paylaşma şansını vererek kendilerine de huzur veren bir yer olduğunu aktaran Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Edirne İl Başkanı Aydın Bildiş, “TEMAD Edirne İl Başkanlığı olarak Edirne Huzurevine misafir olduk. Bizlere yuvalarını ve gönüllerini açma nezaketinde bulunan Edirne Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin Özbaş 'a, Müdür Yardımcısı Sebahattin Bilgiç 'e, Huzurevi Müdürü Tamer Tahmazoğlu ve bütün huzurevi çalışanları ile müzik ziyafeti sunan Mustafa Dalgıç hocamıza ve ekibine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Böyle bir gecede biz de huzurevi sakinlerimizle bir arada olmaktan mutluluk duyduk. Bir gün hepimiz yaşlanacağız. Onlara destek olmaya ve yanlarında olmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.