Türk Psikologlar Derneği Edirne İl Temsilciliği İlk Toplantısını Yaptı

Kısa bir süre önce Türk Psikologlar Derneği Edirne Temsilciliğine atanan Uzman Psikolog Mehmet Utku Tohumcu, düzenlediği ilk toplantıda kentte faaliyet gösteren psikologlar İle bir araya geldi.

Türk Psikologlar Derneği Edirne İl Temsilciliği İlk Toplantısını Yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toplantıda psikologlar meslek kanunu, üniversitelerdeki yüksek psikoloji bölümü kontenjanları, yetersiz olan atamalar ve yetkisiz kişilerce verilen ruh sağlığı hizmetleri gibi pek soruna dair meslektaşları ile bilgi alışverişinde bulunan Uzman Psikolog Tohumcu, aynı zamanda Türk Psikologlar Derneğinin mevcut çalışmaları hakkında da meslektaşlarıyla bilgi paylaşımında bulundu.

Hala  Türk Psikologlar Derneği'ne üye olmamış ya da üyeliğini yenilememiş olan meslektaşlarını derneğe üye olma çağrısında bulunan Uzman Psikolog Tohumcu, bunun yanında Edirne içi yapılabilecek bir takım resmi temaslar ve çalışmalarla ilgili bir yol haritası oluşturulduğunu da ifade etti.

İlk toplantıya katılım ve ilginin bir hayli yüksek olduğunu söyleyen Uzman Psikolog M. Utku Tohumcu toplantı ile ilgili görüşlerini paylaştı. Meslektaşlarının yoğun katılımı ve ilgisinin gelecekte yapılacak ve yapılması planlanan çalışmalar konusunda bir hayli umut verici olduğunu belirten Tohumcu, toplantıya katılan ve görüşlerini paylaşan tüm meslektaşlarına katılım ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

Burcu Temel