Türk Kızılay Edirne İl Merkez Aşevi, ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmıyor

Türk Kızılay Edirne İl Merkez Aşevi, daha iyi hizmet verebilmek için kısa sürede yapılan tadilatın sonunda ihtiyaç sahiplerine 3 çeşit sıcak yemek dağıtımına tekrar başladı. Bu çerçevede çalışmaların tamamlanmasının ardından ekiplerin ilk durağı Yıldırım Mahallesi oldu.

Türk Kızılay Edirne İl Merkez Aşevi, ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her dönemde ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Türk Kızılay Edirne İl Merkez Aşevi, daha iyi hizmet verebilmek için kısa süren tadilat süreci sonunda, sağlık ve hijyen kurallarına uygun olarak, yardım etmenin hassas çizgisini her daim gözeterek, üç çeşit sıcak yemek dağıtımına tekrar başladı.Kapasite artırımı ve daha iyi hizmet sunabilmek adına yapılan tadilat çalışmalarının sona ermesinin ardından yenilenmiş haliyle faaliyete başlayan Türk Kızılay Edirne İl Merkez Aşevi, Yıldırım Mahallesi'ndeki ihtiyaç sahipleri için harekete geçti.

Türk Kızılay Edirne İl Merkez Aşevi, yaşlı, kimsesiz ve evinde yemek pişiremeyen ihtiyaç sahibi binlerce vatandaş için sıcak yemek çıkarıyor. Türk Kızılay gönülleri ve usta aşçılar tarafından özen ve titizlikle pişirilen yemekler, mobil araç ile mahallelerde ihtiyaç sahipleri, kimsesiz ve yaşlılara dağıtılıyor.

Aşevinin kapasitesini artırarak daha güzel ve daha büyük bir hale getirdiklerini söyleyen Kızılay Edirne Şube Başkanı Kadir Çakay, yapılan titiz çalışmanın ardından günlük 10 bin kişiye yemek çıkarmayı hedeflediklerini aktardı.  

3 çeşit sıcak yemek dağıtımının kentin çeşitli mahallelerinde devam edeceği belirtildi.

Haber Merkezi