Trakyalı yazarlar Edirne'de bir araya geldi

Trakyalı 14 eğitimci, şair ve yazar, Edirne'de düzenlenen imza gününde kitapseverlerle bir araya geldi.

Trakyalı yazarlar Edirne'de bir araya geldi

Son yıllarda farklı şehirlerdeki imza günlerinde ve fuarlarda okurlarıyla bir araya gelen yazarların şimdiki durağı Edirne oldu. Edirne Black Kitap Kafe’de düzenlenen imza gününe katılan Trakyalı yazarlar, okurlarıyla buluştu.

Gerçekleştirilen kitap imza günü etkinliğinde Alaeddin İkican, Asya Nur Şener, Aytekin Duran, Emine Gürtoprak Özdilek, Eylem Yıldız , Gürsel İleri, İbrahim Koser, İnci Yılmaz Şimşek , Merve Mandalı, Namigâr  Durak Başbuğoğlu , Nazmi Metin, Onur Koç, Şelale Coşkuntuna ve Yılmaz Taşdelen yer aldı.

Çocuk edebiyatından şiire, öyküden romana kadar geniş bir yelpazede yer alan yazarlar, kitaplarını okurları için imzaladı.

Edirne'de kitapseverlere bir yanda kahvelerini içerken bir yanda da kitap okuma imkanı sunmayı hedeflediklerini söyleyen İşletme sahibi Selçuk Turgay, 14 Trakyalı yazarın bir arada olduğu imza günü etkinliği gerçekleştirdiklerini belirtti.

İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne'den olmak üzere 14 eğitimci, yazar ve şairin imza günü etkinliğinde bir araya geldiğini ifade eden Turgay, belli aralıklarla bu şekilde etkinliklerin yapılacağını belirterek tüm kitapseverleri işletmesine davet etti.

Mithat Paşa Mahallesi Oral Onur Sokak adresinde bulunan Black Kitap Kafe'de gerçekleştirilen etkinlik ile okurların yazarlarla buluşmasına ve kitaplarını imzalatma fırsatı bulmasına imkan sağladı.

Özlem Ceylan- Dilek Şahin