Trakya Müzik Festivali için geri sayım başladı

2019 ve 2022 yılında Türkiye'nin en iyi festivali seçilen Trakya Müzik Festivali'nin bu yıl da yoğun katılımla gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Trakya Müzik Festivali için geri sayım başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’de her yıl düzenlenen ve yoğun ilgi gören Trakya Müzik Festivali’nde bu yıl da yıldızlar geçidi yaşanacak. 3-6 Ağustos tarihleri arasında Erikli Danişment Festival Alanı'nda gerçekleştirilecek müzik şöleni için hazırlıklar başladı.

Müzikseverlerin her yıl iple çektiği Trakya Müzik Festivali'nde bu yıl da birbirinden ünlü isimlersahne alacak.

" Hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor"

Trakya Müzik Festivali ile ilgili açıklama yapan Organizasyon sorumlusu Aziz Gül,3-6 Ağustos tarihleri arasında Erikli Danişment Festival Alanı'nda gerçekleştirilecek müzik festivaline kısa bir süre kala hazırlıkların hızla devam ettiğini ve tüm müzikseverleri festivale beklediklerini dile getirdi.

Festivalin her geçen yıl daha fazla ilgi gördüğünü belirten Gül, "Festivalimizi Trakya'dan ve çevre illerden gelen müzikseverlerin katılımıyla coşkulu şekilde gerçekleştiriyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da biletlerimiz satışa çıktığı andan itibaren alınmaya başlandı. Biz de her sene farklı projeler ve yeniliklerle misafirlerimize kaliteli hizmet sunmak için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bu yıl daha fazla rekor düzeyde bir katılım bekliyoruz. Bu vesileyle tüm müzikseverleri festivalimize bekliyoruz. Misafirlerimiz hem müziğin, hem de denizin tadını aynı anda çıkaracaklar" ifadelerine yer verdi.

"Festivalde birbirinden renkli isimler sahne alacak"

Trakya Müzik Festivali için hazırlıkların başladığını ve planlamaların yapıldığını söyleyen Organizasyon ortaklarından Ümit Özel, festivalin geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Danişment Festival Alanı'nda yapılacağını söyledi.

Geçtiğimiz yıl yoğun katılımla ve sorunsuz bir festival geçirildiğini hatırlatan Özel,müzikseverleri buluşturacak birbirinden renkli isimlerin yer alacağı festival için biletlerin hızlı şekilde satıldığını ve satılmaya da devam ettiğini ifade etti.

Danişment Festival Alanı'nda yapılacak festivalde 3 Ağustos Perşembe Haluk Levent, SagopaKajmer, Emir Can İğrek, Yeni Türkü, Ceren Gündoğdu, 4 Ağustos Cuma Duman, Cem Adrian, Güneş, Ogün Şanlısoy,Retrobüs, 5 Ağustos Cumartesi Athena, Zakkum, Motive, Gökçe, Samet Kurtuluş, 6 Ağustos Pazar ise Yüzyüzeyken Konuşuruz, Nil Karaibrahimgil, Sefo, Mavi gri, Mary Jane sahne alacak.

Özlem Ceylan