Trakya Bölge Veteriner Hekimler Odası'nın yeni yönetimi ilk toplantısını yaptı

Edirne'de geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen Trakya Bölge Veteriner Hekimler Odası 18. Olağan Genel Kurulu sonrası başkanlığa seçilen Polat Türkoğlu, yeni yönetimi ile birlikte ilk toplantısını yaparak hayata geçirmeyi düşündükleri projeler hakkında açıklamada bulundu.

Trakya Bölge Veteriner Hekimler Odası'nın yeni yönetimi ilk toplantısını yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Trakya Bölge Veteriner Hekimler Odası Başkanı Polat Türkoğlu ve yönetim kurulu üyeleri basın toplantısı düzenledi. Kamuda da özel sektörde birçok problemler olduğunu söyleyen Dr. Polat Türkoğlu, meslektaşlarının isteği doğrultusunda hareket etmek ve seslerini duyurmak istediklerini ifade etti.

Trakya Bölge Veteriner Hekimler Odası 18. Olağan Genel Kurulu'nda 233 oyla başkan seçilen Veteriner Dr. Polat Türkoğlu, projeleri hakkında bilgi vererek, ardından ise gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Türkoğlu'nun yönetiminde Caner Çakır,  Kemal Çokal, Semih Yamaç ve Buse Gülhan yer alıyor.

Veterinerlik mesleğini hak ettiği değere ulaştırmayı hedeflediklerini söyleyen Türkoğlu, "Veteriner hekimlerin ülkemizin değişmez bir parçası olduğunu herkese göstermek ve hatırlatmak istiyoruz. Yerli Kovid- 19 aşımızı da bir veteriner hekim meslektaşımız Türkiye’nin ve bütün dünyanın hizmetine sundu. Bu tip insanların daha çok ön planda olabileceği, bu insanlara ne kadar fazla değer verildiğini herkese göstermemiz gereken bir dönem olduğunu düşünüyoruz.  Veteriner hekimin her yerde olduğunu anlatmamız gerekiyor" ifadelerine yer verdi.

Sofralardaki bütün hayvansal gıdaların veteriner hekimlerin elinden geçtiğini aktaran Türkoğlu, gıda ürünlerinin çoğunun veteriner hekimlerin elinden geçtiğini vurguladı.

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü ile ilgili de açıklamada bulunan Türkoğlu, sokaktaki ve diğer canları sadece 1 gün değil, her zaman önemsediklerini ve onlarla birlikte yaşadıklarını dile getirdi.

Özlem Ceylan