Tercan, 'Zafer cumhur ittifakının olacaktır'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl başkanı Zakir Tercan, 6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilen CHP Genel Başkanı Kılıçtaroğlu'nun, PKK'nın siyasi kanadının ayağına gittiğini ve militan desteği istediğini söyledi. Tercan, Kılıçtaroğlu'nun PKK'nın siyasi temsilcileri olarak adlandırdığı HDP kanadına bakanlık ve terör örgütü elebaşlarına özgürlük vaatlerinde bulunduğunu belirterek, Millet ittifakının bu katillerden destek istemesini esefle kınadı. 

Tercan, 'Zafer cumhur ittifakının olacaktır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

  “Kılıçdaroğlu; PKK'nın siyasi kanadının ayağına gitti, militan desteği istedi”

           Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl başkanı Zakir Tercan, yaptığı yazılı açıklamada 6’lı masanın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçtaroğlu’nun terör örgütlerine olan zaafını eleştirdi.
Tercan, yaptığı açıklamada millet ittifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçtaroğlu’nun terör örgütlerinin siyasi ayağı olan temsilcilere vaatlerde bulunduğunu hatta terörist elebaşlarına özgürlük vaatlerini eleştirdi.
                Tercan, “Bugün siyasi tarihimizdeki pazarlıkların en çirkini, en kirlisi, en utanmazcası gerçekleşti. Zillet ittifakının cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu; PKK'nın siyasi kanadının ayağına gitti, eşiğine yüz sürüp cephane ve militan desteği istedi. Kılıçdaroğlu tarafından PKK'nın mazbatalı temsilcilerine verilen demokratik özerklik sözleri tekrarlandı. Bununla da yetinilmedi, bölücübaşına özgürlük ve Kandil piyonlarına da bakanlık teklifinde bulunuldu. Milletimiz; iktidar uğruna ayı ile yatağa girmeyi, katiller ve hainler güruhuyla sofraya oturmayı, ülkenin güvenlik ve esenliğini terör örgütünün siyasi acentesine teslim etmeyi göze alan bir "sorumsuz" cumhurbaşkanı adayının girişimlerini ibretle takip ediyor. Kemal Bey'in kurduğu masa, Halil İbrahim sofrası filan değil; aç sırtlanlar, Ali Cengizler, Kırk Haramiler sofrası... Bu mezbele menülü sofraya tekmeyi, 14 Mayıs'ta milletimiz koyacak. ABD'ye ne güzel de söz veriyorlar... “İktidara gelirsek Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'yı cezaevinden çıkaracağız…” Hani diyorlardı ya… “Türkiye hukuk devleti.. İktidar yargıya baskı yapıyor.." Allah sizi islah etsin... Yargıya talimat vermek için hazırlar!” şeklinde konuştu.

                6’lı masanın ittifaklarının vatan mehmetciklerin vatan için şehit olurken terör örgütü yandaşlarına bakanlık vermek derdinde olduklarını belirten Tercan, terör örgtütü yandaşlarına bakanlık verilmesine vesile olanlarında terör örgütü yandaşı olduklarını belirtti.
                MHP Edirne İl Başkanı Tercan, “Açık net söylüyoruz her evden bir oy veren de bugün bakanlık verilmesine vesile olacak olanda bu terör yandaşlarından farksızdır. HDP'nin asıl isteği; TSK'nın Suriye ve Irak'tan tekrar Türkiye içine çekilmesi.. CHP, sınır ötesi tezkereye daha önce HAYIR demişti! Neden Tezkereye hayır dediler ? Tezkereye hayır demekle güya askerimizi düşünüyoruz  profili sergilemek istediler ancak devletimiz sağ olsun ki milli varlık ve güvenliğe aşırı duyarlılık gösterip gereğini yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar. Kemal Kılıçdaroğlu'nun "YPG terör örgütü değildir" Vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşumdur." dediğini görüyor ve inanıyorsun ama.. Süleymaniye'deki CHP-PKK görüşmesine mi inanmıyorsun? Kemal Kılıçdaroğlu diyor ki: “Bu ülkeyi Demirtaş ile beraber inşa etmeliyiz.” Bizde diyoruz ki: “Selahattin Demirtaş Teröristtir. Türkiye de hükümet degişsede bu Terörist içerde çürüyecektir. Umut bağladığı Masa da, kandildeki ağbabaları da onu kurtaramayacak.”

Kafirden dost olmayacağını bileceksin! Toprak ne, bayrak nedir bileceksin! Ecdadını bileceksin! Ecdadını bileceksin ki kim kimdir anlayabilesin ve ayırt edebilesin. Sığınacak hale düşmekten, Sığınacak yer aramaktan, Allah'a sığınırız.. Allah bu Milletin ve bu Devletin düşmanlarına fırsat vermesin.” İfadelerine yer verdi.

Haber Merkezi